Козметика и грим

Премиера на парфюм в Ялта

27.07.2007г. / 14 28ч.
Аз жената
Премиера на парфюм в Ялта

Клуб “Ялта” едва побра гостите, дошли да уважат българската премиера на новия дамски аромат на Paco Rabanne BlackXS For Her.

На стилното парти основен акцент беше розата, която е символ на новия дамски парфюм. Тя присъстваше навсякъде – от поканата, през осветлението и декора, до татуировките. Още на входа беше разположена красива стъклена платформа с аранжирани върху нея над 100 рози.

За доброто настроение на гостите се погрижиха D_2, които вдигнаха градуса на партито с изпълненията си на техни горещи хитове и на нови парчета.

Със слизането си от сцената те бяха сред първите, които посетиха двата обособени къта за татуировки. От дамите, първа се престраши водещата на “Цветно” по БНТ Деница Атанасова, която си тръгна с дискретна татуировка, във формата на розичка. С разгара на партито пред двата къта за татуировки се извиха опашки от желаещи за секси спомен от стилното парти.

Другото атрактивно място по време на партито беше фото кътът. Ан Джи, която се появи в много сексапилен тоалет, не се поколеба и се качи на мотора Харли Дейвидсън за една доста нестандартна фотосесия. С поведението и визията си, тя напълно се вписваше в характеристиките на новия парфюм BlackXS For Her, предназначен за непокорни принцеси. След нея пред обективите на фотографите позира и наскоро миналият под венчилото Митьо Крика заедно със съпругата си Нина.

Представителите на музикалната гилдия, посетили българската премиера на BlackXS For Her, бяха Вики от Мастило, Петър Андонов и Денис от “Ахат”.

Разбира се, премиерата беше уважена и от много български манекенки, сред които бяха забелязани бившата приятелка на Дичо красивата Диляна Попова, както и колежката й Боряна Шехтова.

Водещата на новините по БНТ Радинела Бусерска се появи с дъщеря си, а Евгени Минчев пристигна в компанията на Ивана Мулти. Максим Ставийски беше сред най-ухажваните мъже на събитието, тъй като дойде без красивата си половинка Албена Денкова.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
реално ( преди 11 години )
този сайт прелива от реклами
отговор Сигнализирай за неуместен коментар