Козметика и грим

Блестящ начин да постигнете по-бяла усмивка

03.11.2008г. / 11 49ч.
Аз жената
Блестящ начин да постигнете по-бяла усмивка

Трудно е да се устои на обаянието, което носи ароматна чаша кафе или чай, на сладостта на блокче шоколад, на тръпката от глътка хубаво червено вино, а понякога и на омаята от дима на пурета.

Тези малки удоволствия за сетивата могат да доведат до оцветяване на зъбите.

Но не се тревожете, решението съществува:
Новата луксозна линия продукти Blend-a-med 3D White Luxe е специално създадена, за да премахва до 90% от тъмните петна върху зъбите само за 14 дни. Тя дарява усмивката с очарователна, искряща белота.

Пастата осигурява превъзходно избелване чрез съчетанието от 3 основни компонента: полиращи микро-гранули, разпенващи и избелващи вещества. Те въздействат върху видимата повърхност на зъбите, като отстраняват плаката от зъбния емайл, полират повърхността на зъба, премахват оцветяванията и предотвратяват повторната им поява. Тези ефекти се постигат благодарение на нова, висококачествена формула, която съдържа активни съставки като хидратиран силициев диоксид и активни микро-фосфати, които успешно почистват, избелват и предотвратяват появата на оцветявания. Важно е да се отбележи, че при постигането на желания ефект не се причиняват наранявания на зъбния емайл или венците.

Новата паста на известната марка се предлага в 3 варианта:
Glamour: Притежава висококачествена формула, която ефективно предотвратява образуването на зъбен камък, който от своя страна способства за потъмняването на зъбите и образуването на петна.

Anti-Tobacco fresh: За хората, които пушат и обичат да се наслаждават на вкуса на кафе и чай, тя осигурява изключително усещане за свежест и приятен вкус.

Sensitive: Този продукт, освен че осигурява избелващ ефект, съдържа и 5% калиев нитрат, който е съставка с клинично доказано действие при предотвратяването на чувствителността на зъбите.

За да се постигне максимален ефект за по-бели зъби, се препоръчва използването на тази паста за зъби в комбинация с новата четка за зъби Oral-B Vitality 3D White Luxe. Това е електрическа четка за зъби, която притежава уникален дизайн на главата, наречена ProWhite. В централната част на главата на четката е разположен гумен елемент, който има полиращо действие и спомага за постигането на перфектна, блестяща усмивка.

Препоръчителна цена за пастата: 75ml – 4,42лв. За четката: – 43 лв.

* * *

Грижете се за зъбите и венците си
Развалените зъби водят до инфаркт

Коментирай