Козметика и грим

Представиха първата 10-минутна боя за коса

14.04.2009г. / 21 16ч.
Мария Дуковска
Представиха първата 10-минутна боя за коса

Първата трайна боя за коса, която покрива плътно белите коси само за 10 минути е най-новото козметично предложение на френската марка L`Оreal България. Продуктът, специално насочен към дамите у нас, беше представен официално вчера.

Това е новата боя за коса, която е приложима в домашни условия и е специално направена, за да улесни дамите да се разкрасяват вкъщи сами, без да е необходимо да ползват чужда помощ или да ходят на фризьор за целта. За улеснение на дамите, освен че ще бъдат с нов цвят на косата само за десет минути, няма и да рискуват да се изцапат, тъй като към тубичката с боя има специален накрайник. Той е във формата на гребен и разстила боята по косата, без да се случва неприятното разтичане. Новият продукт се предлага в 16 различни нюанса – от кестеняв до светло рус. Все още не се предлага черен цвят, но маркетинговият координатор на фирмата Ваня Иванова, уточни, че се работи и по такава гама. Модел на специалната демонстрация, организирана от българските представители на козметичния гигант бе Радост Драганова, водеща на тв предаването “Огледала”. На представянето на продукта, Радост сама демонстрира уменията си да се боядиса с новата боя за коса, без да ползва чужда помощ. Чаровната водеща призна, че никога досега не се е боядисвала сама и бе леко притеснена за резултата от експеримента с косата й. Водещата умело се боядиса пред погледа на журналистите и само след десет минути отново сияеше, вече с нов цвят на косата.

Рекламно лице на уникалната 10-минутна боя е актрисата Ева Лонгория, позната от сериала “Отчаяни съпруги”. Известната актриса е избрана за рекламно лице, тъй като влиза в профила на желания клиент – млада и динамична дама, която се грижи за себе си.

* * *

Здрава ли е косата ни?
Колко често да се подстригваме?

Коментирай