Козметика и грим

Време е за слънцезащитен лосион за деца

30.04.2009г. / 12 36ч.
Аз жената
Време е за слънцезащитен лосион за деца

През лятото децата обожават да са навън – да тичат и да играят на открито. Предпазването на нежната детска кожа е задължително от момента, в който слънчевите лъчи я погалят. Родителите знаят колко е важно да предпазят децата си от слънчево изгаряне, както и какви са дългосрочните последици от него.

Nivea Sun Children`s Pocket Size Sun Lotion е в удобен джобен размер и се побира лесно в дамската чанта или в детската раница. Така слънцезащитният лосион е винаги под ръка и защитата на чувствителната кожа от слънцето е гарантирана. Родителите могат да предпазят личицата, ръцете и крачетата на своите деца в първите моменти от появата на слънчевите лъчи. Ако разходката навън се окаже по-продължителна от планираното, лесно може да се повтори нанасянето на лосиона.

Лосионът има лека формула и не прави кожата лепкава. Лесен за нанасяне, той незабавно попива. Така децата могат да се върнат обратно към игрите в пясъчника или на пързалката веднага след нанасяне на продукта. Лекият лосион против слънце е водоустойчив. Той не се отмива лесно и може да устои на всяка битка с водни пистолети.

Лосионът съдържа ефективна система от UVA/UVB филтри, които незабавно предпазват чувствителната кожа на децата. Продуктът е с висок защитен фактор – SPF 50 и има дерматологично доказана поносимост от кожата.

Препоръчителна цена: 11,50 лв.

* * *

Лунички, лимони и пролетно слънце
На слънце
UV лъчите
Внимание, опасност от слънчево изгаряне!
Слънцето и ние
Слънчевите бани
Малките деца и горещините

Коментирай