Свободно време

Музикалната магия на Андреа Триана на живо в София

Мистичната Андреа Триана с концерт в София на 23 май

07.03.2013г. / 11 06ч.
Аз жената
Музикалната магия на Андреа Триана на живо в София

На 23 май 2013 у нас пристига една от най-нашумелите британски соул изпълнителки от култовия лейбъл Ninja Tune – Andreya Triana. Музикалната си магия тя ще представи пред българската публика на сцената на София лайв клуб.

Андреа Триана е един от новите гласове на соул музиката във Великобритания редом с Alice  Russell и Kathrin Deboer от Belleruche. Неоспоримия й талант пръв открива продуцентът Flying Lotus през 2006 г., след което заедно записват парчето „Tea Leaf Dancer". Още тогава проличават отличните способности на Triana да експериментира с гласа си върху различни бийтове и мелодии. Следват много колаборации с артисти като Mr. Scruff, TM Juke, Aaron Jerome, KidKanevil, Natural Self, Fink и Bonobo разбира се, който продуцира дебютния й албум "A Town Called Obsolete". С него Andreya печели както сърцата на феновете, така и на музикалната критика. Сред най-добрите й парчета задължително трябва да споменем "Eyes Down", "Far Closer" и "Lost Where I Belong". Andreya Triana в момента работи по своя втори дългосвирещ албум, като София ще бъде един от трите града, които тя ще посети преди албумът да излезе на пазара.

Концертът на Andreya Triana ще се проведе на 23 май и обещава да бъде едно от най-запомнящите се живи изпълнения през тази година. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim, като цената им в предварителна продажба е 20 лв.

Коментирай