Свободно време

Най-популярните места за татуировка

Къде най-често можем да съзрем татуировка?

16.04.2013г. / 09 20ч.
Петя Зефирова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Татуировката е застинал в мастило спомен, мечта, мисъл... много хора избират именно този начин, за да превърнат преживяване от миналото в постоянно настояще. Кои са местата, на които най-често си правим татуировки?

Ниско на кръста

Жените са тези, които най-често избират тази зона за татуировка, защото е секси и сантиментално. Скрито в офиса, открито на плажа. Споделено с любимия, спотаено от роднините. Звезди, които сме виждали с такива татуировки, са Анджелина Джоли и Джесика Алба.

Китката

Деликатно място, което лесно може да бъде прикрито от каишката на часовника. Линдзи Лоън и Еминем са сред съвременниците ни, които имат татуировка на това място, а много отдавна майката на Уинстън Чърчил е имала татуирана змия, обикаляща китката й.

Крака

Около глезена, на горната част на стъпалото или на прасеца – татуировките тук са много често срещани. Единственият им недостатък е, че лесно избледняват. Кари Отис, Шарлиз Терон, Кристи Търлингтън и Стефани Сеймор са с татуировки на тези места.

Гърба

Свързани статии

Най-големият бял лист за татуировчиците – това е гърбът. От цветни градини, голи дървета, ликове на филмови звезди, до абстракции, китайски йероглифи и криле – въображението ни може да се развихри до безкрайност. Много хора започват от един елемент, който после превръщат в част от цяла графична конструкция. Когато избирате какво да си татуирате, мислете в перспектива – в какво можете да го развиете.

Гърдите

Мъжете много често избират гърдите за зона, на която да изобразят свои сантиментални или личностни характеристики. Двама от най-известните мъже с татуировка на гърдите са Лени Кравиц и Дуейн Джонсън.

Вратът

Една от най-нежните зони на човешкото тяло. Едно от най-сексапилните неща – голият врат на млада, красива жена. А ако е съпроводено с красив татуиран детайл, малко цветенце, позитивна дума, създава още по-силно романтично чувство. Ако обаче искате да работите в банка например, трябва внимателно да обмислите решението си. На много места сред условията за работа е липсата на видими татуировки в зоната на врата.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Лично мнение ( преди 11 години )
Малко неща могат да унищожат естествената красота на тялото и татуировката е доброволен начин. Спомени ? - да, но когато станат досадни или нежелани. Или си представете поувехнала вече жена с цветенца и пеперудки на определени места?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар