Свободно време

Мразят Гуинет Полтроу, защото се храни здравословно

Класация на най-мразените знаменитости

18.04.2013г. / 11 15ч.
Аз жената
Снимка: Getty images

Снимка: Getty images

Освен класации за красота, сексапил, популярност, богатство, талант, съществуват и едни по-неласкателни „състезания“, в които първото място никой не го иска. Такава е класацията за най-омразна знаменитост, която списание „Стар“ изготвя всяка година.

Актрисата Гуинет Полтроу е най-мразената звезда според списанието и заема първата позиция. Основните мотиви срещу актрисата с „Оскар“ са не нейните роли и филми, а присъствието й в медиите като автор на книги за здравословен начин на живот. Гуини е буквално маниак на тема правилно хранене, органични продукти и т. н. Но сякаш не осъзнава, че с непрестанното си проповядване по темата дразни хората, които не се вълнуват толкова от здравословно хранене или пък не могат да си позволят препоръчваните в книгата й дневни менюта от по 300 долара. Именно тази неприязън я изпрати директно на челното място. Засега актрисата не е дала официален отговор или мнение, но едва ли много се е натъжила.

Сред другите звезди в „престижната“ класация са Аштън Кътчър (мразен заради изневерите и раздялата с Деми Мур), Ким Кардашян, Дженифър Лопез, Джон Мейър, Катрин Хейгъл, Джъстин Бийбър, Мадона, Лиан Раймс, Джей Лено и други.

Може да разгледате галерията ни, за да разберете причините тези знаменитости да са толкова мразени в родината си.

Коментирай
Свободно време