Свободно време

Премиера на нова песен на Белослава в Dancing Stars

Стелла се възстановява у дома, зрителите нямат търпение да се завърне на сцената

19.04.2013г. / 15 30ч.
Аз жената
Премиера на нова песен на Белослава в Dancing Stars

Тази вечер в Dancing Stars за първи път ще бъде представено новото парче с името Dancing Stars. Песента е на чаровната Белослава, музикантите от Sound Solutions, Деси Андонова и със специалното участие на басиста на Tri O Five – Тони Рикев. Идеята за парчето се ражда още през лятото, преди да е ясно, че танцовият формат ще стартира в ефира на Нова ТВ. Бляскавото шоу дава амбиция и вдъхновение на талантливите музиканти да завършат песента в студиото и да я представят официално на сцената на шоуто.

Водещата Алекс Сърчаджиева също ще посрещне ново предизвикателство – тази вечер тя ще премине от другата страна – в ролята на танцьор. Неин партньор е Фил., а двамата ще представят танц в ритъма на ча-ча-ча.

Свързани статии

Все още не е ясно дали Стелла ще може да се завърне в шоуто след травмата, която получи по време на репетиции. Екипът се надява тя да може да дойде в залата дори и само като зрител, за да подкрепи своите колеги по време на елиминациите. Стелла е много благодарна на своите фенове, които й изпращат стотици съобщения с пожелание за скорошно възстановяване.

В момента една от най-талантливите участнички на сцената се възстановява у дома. Докторите от клиниката я посещават ежедневно и полагат максимални грижи, за да се върне Стела отново в спортна форма. Тя е много дисциплиниран и стриктен пациент, а освен класическата физиотерапия практикува медитация и ползва различни хомеопатични продукти, които си е донесла от Америка.

Специалните ВИП гости на шоуто довечера ще бъдат Любен Дилов-син, Ива Екимова и дъщеря й Дара, Гала с дъщеря си, Зейнеб, Катя и Здравко от „Ритон“, Есил Дюран. Кой е застрашен от елиминации след зрителския вот, ще разберем тази вечер, 19 април, в Dancing Stars от 20 часа.

Коментирай