Свободно време

На шопинг с мъж

На пазар или на шопинг – къде е по-добре?

06.05.2013г. / 10 00ч.
Вергиния Генова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Мъжете не са това, което бяха.

Свикнали сме да не употребяваме в едно изречение думите „мъж“ и „шопинг“, но времената се промениха и вече не може да слагаме всички мъже под общ знаменател.

Много от днешните мъже искат не само да изглеждат секси, но искат и да са добре облечени. И не само искат, но и се грижат активно за това – обикалят магазини, разглеждат сайтове, интересуват се от новости, намаления и разпродажби.

Свързани статии

Малко останаха такива, които разчитат на нови попълнения само когато жена им купи нов пуловер и панталон за рождения ден. А жените, нали мислят за всичко, винаги се стараят да запълнят дупките и нуждите.

Зависи на какъв мъж попаднете, но със сигурност вече има мъже – шопинг маниаци. И ако се съберат с шопинг маниачка става страшно забавно или забавно страшно.

Точно с този тип мъже е много приятно да се обикаля по магазините. Те не ти потропват с крак, че вече мериш 12-ти чифт обувки, а понеже имат опит и нюх с удоволствие ти носят поредния чифт и дават обективна оценка и съвет.

Снимка: Getty Images

Дори да заведете такъв мъж в изцяло дамски магазин, той няма да нервничи, а ще се изяви като истински консултант. Ако е тактичен няма да ви каже директно, че дупето ви е голямо в тези дънки, а ще ви донесе още колкото трябва модели и десени, докато не намерите онези, които според него ви стоят перфектно. Какво по-хубаво, вие си стоите в пробната и мерите дънки след дънки или рокля след рокля? По-скоро вие ще се изморите, отколкото той. Накрая може и да извади кредитната си карта и да плати покупките. Мъж – мечта, за всяка шопинг маниачка, нали?

Е, съгласна съм, че малко мъже са такива, но ако сте попаднали на такъв ще може на воля да си обикаляте по магазини, молове и аутлети.

В крайна сметка пък, ако сте свободна жена може да имате приятели – мъже и за шопинг и за бар и според ситуацията да се обадите на когото трябва.

А ако сте си избрали мъж за спътник в живота, който няма никакво отношение към пазаруването, то не си навличайте излишни проблеми, оставете го вкъщи при децата, поканете приятелки и се отдайте на шопинг манията си на воля.

Коментирай