Свободно време

АСТРАЛ Холидейз вече са пълнолетни!

АСТРАЛ Холидейз става на 18 и иска да зарадва колкото може повече хора – всеки желаещ е поканен!

13.09.2013г. / 07 50ч.
Аз жената
Снимка: Астрал Холидейз

Снимка: Астрал Холидейз

Какъв по-голям дар за един рожденик от това да зарадва хората около себе си?

Фаталният за някои петък, 13 септември 2013 ще подари много усмивки и положителни емоции на други. Този петък нахранете черните котки, оставете солта, подковите и заешките крачета в къщи и вадете куфари, карти, фотоапарати и добро настроение!

На този ден един от най-големите и стабилни туроператори на българския пазар, АСТРАЛ Холидейз, ще отпразнува своето пълнолетие и ще го направи подобаващо.

„Ставам на осемнадесет години и искам всеки да знае!“ Това е тазгодишното мото на фирмата за предстоящия празник. Като всеки, навършващ пълнолетие, АСТРАЛ Холидейз желаят техният рожден ден да бъде шумен, весел и всеки желаещ е поканен да се включи!

Щастието е пълно, когато е споделено! Рождениците мечтаят да подарят колкото се може повече усмивки, а има ли по-добър начин от неустоими предложения за почивка, страхотни промо оферти и до 18 % по-ниски цени.

Всеки, посетил офисите на АСТРАЛ Холидейз на 13.09.2013 г. ще получи апетитните 18% отстъпка по програмите за Малта и Сицилия. Слънце, море, нови култури, незабравими мигове и див купон в приятна компания и най-добрите оферти на пазара – как да устоиш на изкушението!

Този фатален петък всеки ще открие своето предложение за незабравима почивка, защото освен романтичната Сицилия и мистичната Малта, фирмата ще зарадва своите клиенти и с неустоими промоционални предложения за Анталия, Бодрум, Крит, Закинтос, Тунис, Барселона, Дубай и други, и други.

Сред голямото разнообразие на хотели и дестинации, няма как да не откриете нещо и за себе си. Посетете офисите на АСТРАЛ Холидейз в страната или разгледайте предложенията на адрес birthday.astralholidays.bg и се убедете сами.

Коментирай