Свободно време

Големият старт на Big Brother All Stars 2013

Къщата отваря врати за звездите на най-известните риалити формати

17.11.2013г. / 16 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: VIP Brother

Снимка: VIP Brother

В понеделник вечер нови съквартиранти ще сложат началото на Big Brother All Stars2013.

След най-успешния VIP Brother досега, предстои един не по-малко интригуващ сезон на Big Brother All Stars 2013, който ще събере известни, провокативни и атрактивни съквартиранти.

На 18-ти ноември от 20:00 часа, зрителите на Нова ТВ ще видят големия старт на Big Brother All Stars 2013. В къщата ще влязат 11 участника, които ще бъдат посрещнати от Златка Димитрова и Златка Райкова.

Концепцията на сезона е да изправи рамо до рамо най-големите звезди от популярни риалити формати като X Factor, Survivor, „Черешката на тортата“ и разбира се, съквартиранти от предходни издания на VIP Brother и Big Brother . В продължение на един месец всеки един от тях ще се опита да утвърди спечелената вече слава, да впечатли зрителите на Нова ТВ и най-важното – да стигне до заветното първо място в Big Brother All Stars 2013.

Следвайки линията на новия сезон, мисиите в шоуто ще бъдат истински калейдоскоп от физически и интелектуални качества, в които всяка от звездите да покаже най-добрите си страни и умения.

В началото на седмицата Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще събере своите нови съквартиранти, ще разкрие нови персонажи и ще продължи историите на едни от най-интересните участници от риалити форматите в България досега.

Кои ще бъдат новите съквартиранти и как ще преминат първите им минути в Къщата – всичко това ще стане ясно на официалния старт на Big Brother All Stars2013 в понеделник от 20:00 часа.

Снимка: VIP Brother

Коментирай
Свободно време