Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ полуфиналистите на Big Brother All Stars 2013 ще премерят сили в последната битка преди големия финал на 16-ти декември. Двама от съквартирантите ще напуснат сезона на „риалити звездите“, броени дни преди края на шоуто.

Още по темата

Довечера Къщата на Big Brother ще се превърне в истински коледен спектакъл, в който всяка една от звездите ще получи своя роля. В „Коледната приказка“ Лео ще поеме тежката задача да се превърне в Дядо Коледа, а Денди ще получи ролята на лошия Магьосник. Златка Райкова ще продължи с вече познатия образ на Снежанка, дарявайки с усмивка всички приказни герои. Удовлетворението от получената роля няма да споходи всички съквартиранти и някои от тях ще останат доста разочаровани. Певицата Райна ще трябва да изиграе елена Рудолф, което истински ще я разстрои и ще помрачи доброто й настроение.

Кои съквартиранти ще получат ролята на джуджетата Мрънди и Сръдливко и дали Райна ще саботира мисията, зрителите ще разберат тази вечер в лайв изданието.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат певецът Рафи в защита на Лео, журналистката Кристина Патрашкова, която ще защитава своята любимка Златка Димитрова, а актрисата Елен Колева – Райна. Катето Евро ще подкрепи Финдо, Милен Цветков ще даде своята подкрепа на Денди, а DJ Дамян ще вземе ролята на защитник на Ели.

Кои ще бъдат следващите напуснали съквартиранти и кои ще бъдат петимата финалисти ще разберем тази вечер от 20:00 часа по време на елиминациите.