Свободно време

Орлин Горанов танцува кючек

... в предаването „Търси се“

28.01.2014г. / 12 02ч.
Аз жената
Орлин Горанов. Снимка: "Търси се"

Орлин Горанов. Снимка: "Търси се"

Един от най-обичаните български изпълнители – Орлин Горанов ще бъде специален гост в неделното издание на ток шоуто „Търси се“. Какво се крие зад чаровната усмивка, позитивизма и песните – това ще разкрият най-близките му хора, с които ще го срещнат водещите Меги и Нели.

Зрителите ще видят Орлин в една друга светлина – като талантлив актьор. За това ще свидетелстват режисьорът Борис Панкин и актрисата Диана Любенова, които ще го опишат като невероятен партньор на сцената. Те ще го провокират да изтанцува кючека от постановката „Операцията“, а зрителите ще видят и сълзи в очите му, когато рецитира монолога си от „Апокалипсис кога“.

Меги и Нели ще срещнат Орлин с голямата му любов – неговата съпруга Валя, с която са заедно вече 23 години. „С него се живее много спокойно и леко. Винаги се прибира с усмивка и е много позитивен. Най-тежките му моменти са, когато загуби родителите си, особено майка му, която почина наскоро“, споделя Валя. Как се пази любовта в годините толкова силна и как се преживява загубата на много близки хора– самият Орлин ще разкрие в „Търси се“, тази неделя от 11.00 часа.

Свързани статии

Най-голямата изненада за певеца ще бъде неочакваната среща с дъщеря му Жаклин, която от година живее в Америка. „Баща ми е мой приятел. Знам, че няма нещо, което не би направил за мен“, казва Жаки. „Тя от 11-годишна замина да учи във Виена. Сега е в Щатите. Нейната самостоятелност и успехи ме карат да се гордея с детето си.“, признава с вълнение и самият Орлин.

В „Търси се“ той ще се срещне и с един от най-добрите си приятели сред музикантите – Нелко Коларов. Зрителите ще го чуят да пее опера благодарение на провокацията на оперната певица Еделина Кънева.

Коментирай