Свободно време

Камъни, които привличат богатството и просперитета

Носете в чантата си цитрин

03.01.2015г. / 12 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

С настъпването на 2015 година всеки би искал да има повече бизнес успехи, просперитет и парични постъпления. Споделяме няколко вълшебни камъка, които да носите под формата на аксесоар, в чантата или портмонето си.

Тигрово око

Тигрово око е красив камък, който насърчава късмета и щастието. Също така се вярва, че носейки го, може да привлечете богатството към себе си и да постигате успехи в бизнеса.

Гривни, обици, пръстени и други аксесоари с тигрово око може да си купите от всеки магазин за бижута на много достъпни цени. Не пропускайте в новогодишната нощ да си сложите такова бижу.

Цитрин

Цитринът е обагрен в красиви жълти цветове и е известен като камъкът на парите. Освен това насърчава и успеха, просперитета и изобилието. Носи щастие в моментите, в които най-малко очаквате, че могат да ви се случат хубави неща.

Цитринът разсейва негативните енергии, повишава настроението и желанието за любов. За да имате повече парички през новата година, носете малък камък цитрин в портмонето си.

Зелен авантюрин

Зеленият авантюрин е използван от векове за привличане на изобилие, пари и щастие. Силата на камъка е изключително мощна и се смята, че може да помогне на тези, които обичат игрите на късмета. Помага да балансирате в стресови ситуации, дава спокойствие и насърчава творческия процес.

Рубин

Рубинът е друг популярен камък, известен със своята сила да привлича парични постъпления към този, който го притежава и носи под формата на красиво бижу. Ще го откриете в разнообразни нюанси като червено, розово и оранжево. За да имате повече пари през новата година и да задържите богатството си, носете рубин.

Пирит

Пиритът отдавна е известен като традиционен символ за привличане на късмета. Той насърчава положителното мислене, както и успешни бизнес начинания и инвестиции. Носете със себе си този камък, когато ви предстоят бизнес срещи или сключване на сделки.

Оливин (познат още като перидот и хризолит)

Някои астролози свързват този красив прозрачен зелен камък със зодиите Близнаци, Лъв и Дева. Също като останалите изброени камъни, носи на своите притежатели защита и богатство.

Освен че ще привлече към вас парични постъпления, вие ще почувствате и повишаване на любовта и радостта в живота си.

Свързани статии

Малахит

Малахитът е друг красив камък, който ще откриете в различни нюанси на зеленото. Носейки го, ще постигате повече успехи в бизнеса. Носете го, когато ви предстоят бизнес срещи, на интервю за работа, тъй като камъкът насърчава и добрата комуникация.

Слънчев камък

Нюансите на този кристал са червено-оранжеви понякога със златни отблясъци. Силата на този камък се освобождава в моменти на финансова нестабилност. Подобно на слънцето той е пълен с жизненост и положителна енергия.

Златните частици в него ще ви помогнат да подобрите финансовото си състояние, защото според източната култура златото носи пари.

Снимка: Thinkstock

Коментирай