Готови ли сте да полетите, за да се насладите на един сладолед Magic? С този въпрос Константина Живова, Яна Грудева и Александър Сано предизвикаха софиянци да се издигнат високо над града с истински балон, в който ги очакваха неустоими сладоледени удоволствия.

На щуро парти в Южния парк на 6 юни чаровната Константина лично изпробва дали шоколадовият вкус на Magic върви добре с една доза адреналин и страхотна панорама.

Най-големите търсачи на удоволствия бяха подобаващо възнаградени – да похапнат по един сладолед Magic на десетки метри над града. Дошлите да се позабавляват бяха и първите, които разгледаха пътуващата изложба на най-добрите снимки, които студентите по фотография от Нов български университет заснеха в рамките на конкурса „Колко далеч би стигнал за един сладолед Magic?“

През целия изминал месец младите фотографи се впуснаха в търсене на приключения и запечатаха динамични и забавни моменти на хора, предизвикани да покажат на какво са способни, за да задоволят страстта си за Magic сладолед.

Освен, че ще обиколят страната, фотосите ще служат и за вдъхновение на всички любители на сладоледа и приключенията, които ще се включат в играта Freeze the moment на Facebook страницата на Algida Bulgaria „Обичам сладолед“. Там ги чакат щури приключения и уникални награди.

Ако искате да почерпите идеи за вашето лично фотопредизвикателство, разгледайте кадрите в университетската зала на НБУ до 14 юни, а след това – в софийските молове Paradise Center (15-21 юни), The Mall (22-28 юни), Serdika Center (29 юни-5 юли), както и в Galleria Burgas (6 юли-12 юли) и Varna Mall (13 юли-19 юли).