Свободно време

Знаете ли, че... Бионсе е работила във фризьорски салон?

Мишел Пфайфър е работила като касиер в магазин

22.07.2015г. / 11 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Те са известни и са любимите ни звезди. Всъщност едни от най-успешните личности в шоубизнеса имат своето обикновено, скромно и дори трудно начало. Днес в рубриката „Знаете ли, че...? споделяме няколко любопитни факта за това какво са работили някои от любимите ви звезди.

Ако някой мисли, че да работиш като продавач е срамно, нека види следващите редове, защото срамна работа няма!

Преди да стане кралица на попа, Мадона е работила във веригата за понички Dunkin' Donuts на Таймс Скуеър в Ню Йорк. Според сведения материалното момиче не се задържало дълго време на тази позиция.

Представете си един от най-големите секссимволи на Холивуд облечен в костюм на пиле. Да, красавецът Брад Пит припечелвал някой друг долар, докато преследвал актьорската кариера, облечен в костюм на пиле и раздавал листовки за ресторант El Pollo Loco.

Актьорът от сериала „Анатомията на Грей“ Патрик Демпси бил запален жонгльор още от гимназията. Имал участия в телевизионни предавания, конкурси по жонглиране.

Тя е като богиня на сцената. Невероятната Бионсе също знае стойността на парите. Преди да стане суперзвезда, тя работила във фризьорския салон на майка си. Бъдещата певица изкарвала някой друг долар от метене на коси.

Съпругът на Ким Кардашян – Кание Уест припечелвал първите си долари, заемайки длъжността продавач-консултант в магазини за дрехи GAP.

Мишел Пфайфър е работила като касиер в магазин.

Хю Гранд получил много добри познания по литература в колежа. Това му помогнало да си намери работа като рецензент на книги, но също така пишел и комедийни скечове и радиореклами.

Свързани статии

Никол Кидман също е имала нелеко начало. За да помогне на семейния бюджет и болната си майка, тя напуснала за кратко гимназията и работила като масажистка.

Може ли да повярвате, че невероятният Хю Джакман е работил като учител по физическо в училище в Англия?

Преди да поеме по пътя на актьорската професия, Джина Дейвис е работила като продавач-консултант.

Джони Деп е продавал химикалки по телефона.

Преди да започне да се явява на кастинги за актриси, Дженифър Анистън също се е занимавала с различни продажби по телефона. В не едно интервю актрисата споделя, че е била ужасна продавачка.

Снимка: Reuters

Коментирай
Свободно време