Свободно време

Нови помощници на Празничните герои

„Отборът на сърцето“ с благотворителни мачове

07.09.2015г. / 10 50ч.
Аз жената
Нови помощници на Празничните герои

Лео и „Отборът на сърцето“, които досега помагаха на фондацията на Димитър Бербатов, се отдават на нова кауза – тази на Holiday Heroes.

Всички средства от благотворителните им мачове ще даряват на каузата на Празничните герои, за да могат хиляди семейства в нужда да посрещат светлите християнски празници с пълна празнична трапеза. 

Лео и Росица Томова от Holiday Heroes обявиха, че ще си партнират, като това се случи по време на детския футболен лагер Milan Junior Camp в София.

„Отборът на сърцето“ е основан преди три години от чаровния италианец, а част от него са са известни личности от българския шоубизнес и спорт. Те участват в благотворителни футболни срещи срещу общински, корпоративни, частни, аматьорски и ветерански клубове в цялата страна, като събраните средства се даряват в подкрепа на избрана от тях кауза.

Сред звездите в „Отборa на сърцето“ са Спенс, Румънеца и Енчев, Ники Кънчев, Димитър Рачков, Дичо, Жоро Янев, Ники Илиев, Мария Илиева, Симона Пейчева, Вяра Атова, Златка Димитрова и много, много други.

Коментирай