Свободно време

Калин Врачански сподели тайната на отличната си форма

Как да бъдем здрави през цялата година

15.09.2015г. / 10 32ч.
Михаела Лазарова
Калин Врачански

Калин Врачански

Преди старта на есента в подножието на Пирин, на 12-ти септември, на среща с журналисти фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл представи революционния продукт за оптимизиране на имунната система, веган концентратът Регулатпро.

Госпожа Теодора Петрова, която е основател и управляващ партньор на компанията, разказа за мисията и за всеки от продуктите в портфолиото й. Доктор Диана Милушева, която е член на борда на директорите на компанията разясни действието на продукта.

Актьорът Калин Врачански, известен с любовта си към екстремните спортове и бойните изкуства, също сподели своите лични впечатления от биоактивния концентрат. Той пристигна на събитието в Пирин веднага след премиерата на новото си представление „Няма ток за електрическия стол“ в Пловдив.

Звездата от киното и малкия екран призна, че приема биоактивния концентрат от лятото, за да засили нивата на енергия и имунната си система, преди старта на есента и новия театрален сезон.

„Ежедневието ми е адски натоварено, освен репетициите в театъра, записите и всички професионални ангажименти, и спортувам активно. Ролите ми в театъра са много динамични, изискващи сериозна физическа подготовка. Преди старта на есента и новия театрален сезон имах нужда от по-високи нива енергия и от засилване на имунната система. Още през лятото моите приятели от клуба по таекуондо, с които тренираме заедно, ми споделиха за продукта Регулатпро Био. Разбрах, че професионални спортисти го пият и ми допадна, че продуктът е от природата. И най-вече ме впечатли, че дава енергия. Приемам го от края на юли, два пъти дневно по 10 ml, като се старая да спазвам определен режим – сутрин и вечер, преди сън – винаги на гладно.“ – сподели Калин Врачански.

„През последните няколко седмици имах двойни репетиции всеки ден – сутрин и вечер, за премиерата на новото представление „Няма ток за електрическия стол“ в Пловдив. Преди премиера е винаги уморително. Затова след консултация със специалист, увеличих дозата на концентрата. Тонусът и енергията, които идват чрез него са изненадващи. Много прилича на вълшебното биле от комиксите на Астерикс и Обеликс, от което се получава суперсила. Приливът на енергия идва още веднага след приема сутрин и продължава през целия ден. Не усещам умора независимо колко изтощителна е програмата ми. Дори концентрацията ми се подобри, което ми помага в справянето с текстовете, репетициите и тренировките. Най-интересното е, че независимо колко часа спя, се събуждам зареден с енергия и желание за действие. Ще продължа да го приемам и ще го предложа на моите колеги в театъра, защото смятам, че помага за тонуса и формата. Дори чувствам, че дишам по-дълбоко.“, каза актьорът.

Регулатпро е висок клас немски продукт, получен чрез патентования революционен процес на „каскадна ферментация“. Добавката енергизира всяка клетка в тялото, като увеличава енергийните нива и оптимизира имунната система. Биоконцентратът влияе по изключително благотворен начин на всички жизнени процеси в тялото и на способността му да се „саморегулира“.

Само в еднократната доза от 10 ml от продукта са събрани най-ценните съставки, равняващи се на полезното действие на общо шест килограма прецизно селектирани свежи плодове, зеленчуци и ядки.

Често преходите между сезоните са свързани с трудността на тялото да се адаптира към новите метеорологични условия. С настъпването на есента се променят температурите, съответно се променя и дишането в резултат на намаляващата двигателна активност заради застудяването, което води и до спад на порциите кислород в организма.

С биоконцентрата енергичността и здравето през есента и през цялата година са постижими. Благодарение на него се възстановява жизнеността и здравето на тялото, осигурява детоксикацията на организма, регулира алкално-киселинното равновесие и ускорява метаболизма.

Съдържа активни биоелементи за ензимния синтез, подпомагайки организма да замести липсващите или да възстанови нефункциониращите ензими. По този начин се гарантира балансирането на ензимно обусловените процеси–метаболизъм, детоксикация и възстановяване.

Концентратът е създаден като 100% органичен веган продукт без добавена захар, консерванти, оцветители, алкохол, глутен и се предлага в два варианта. Поради изцяло натуралния си състав и благоприятно въздействие, концентратът може да се приема от бременни, бебета, деца и възрастни без ограничение на възрастта.

Коментирай