Свободно време

Коледни подаръци за него и нея според зодията

Страхотен подарък за мъжа Рак е комплект четива според интересите му

16.12.2015г. / 17 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелецът обича приключенията и естествено е атлетичен, така че коледни подаръци, свързани с физическата активност или с вълнуващо преживяване са подходящи.

Страхотни подаръци за мъжа Стрелец са: нови туристически обувки, екскурзия, къмпинг съоръжения, билети за любимо спортно събитие, книга за пътуване, нов спортен екип. За жената Стрелец подарете карта за спорт, красива дреха, романтична почивка.

Козирог

Трудолюбивият Козирог обожава подаръци, които са практични и могат да му бъдат полезни в работата. Също така харесват скъпите и луксозни подаръци.

Страхотни подаръци за мъжа Козирог са: кожена чанта или портфейл с неговите инициали, ръкавели с неговите инициали, любима литература, ваучер за семинар. Жената Козирог ще впечатлите с нов компютър или мобилен телефон, кратко пътуване, готварска книга и принадлежности, интересно четиво.

Водолей

Родените под знака на зодия Водолей са уникални и независими и ще се зарадват на подарък, който би подчертал тяхната индивидуалност.

Страхотни подаръци за мъжа Водолей са: електронен четец или друга технологична джаджа, карта за спорт, интересно четиво или ваучер за курс/семинар. За Коледа изненадайте жената Водолей като й поднесете личен хороскоп, нещо свързано с нейното хоби, спа и бюти процедура.

Свързани статии

Риби

За вечните мечтатели, родени под знака на зодия Риби, няма никакво значение дали коледният подарък ще бъде голям или малък, важно е да е поднесен от сърце. Също така Рибите обичат да получават изненади, които по някакъв начин им помагат да избягат от действителността и от напрегнатото ежедневие.

Страхотни подаръци за мъжа Риби са: домашен любимец, билети за театър или концерт, екскурзия. За жената Риби изберете книга за тълкуване на сънища, бижута с тюркоаз, карта за йога, ароматна лампа.

Коментирай