Свободно време

Енрике Иглесиас подари любов на българската публика

Един невероятен концерт

15.05.2016г. / 11 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Латино ритми, аромат на любов и хиляди танцуващи и пеещи фенове в зала „Арена Армеец“. Изминалата вечер бе повече от невероятна. За втори път в рамките на няколко месеца, българската публика посрещна невероятния Енрике Иглесиас (Предишният концерт на звездата бе на 14 декември 2015).

Концертът му в България е част от световното турне „Sex and Love“. Залата наистина кипеше от любов. Енрике не спираше да показва жестове на своите почитатели, изобразяващи сърце. Най-голяма изненада за всички бе едно романтично предложение за брак.

Певецът, който винаги обръща внимание на плакатите на своите фенове, бе силно впечатлен от един. На него бе написано „Енрике, моля те, помогни ми да предложа брак на приятелката си“. Иван от Пловдив бе щастливецът, когото Енрике покани на сцената. И да, имаше предложение за брак, много любов, импровизирана наздравица и изпълнение на песента „Stand by me“ от Енрике и влюбената двойка.

Но това не бе всичко. На няколко пъти Енрике слизаше сред публиката, прегръщаше своите фенове, които успяха и да си направят селфи със звездата. Уникално светлинно шоу, мултимедия, а към края на вечерта от тавана на залата бяха пуснати бели балони, на които пишеше „Sex and Love“.

Десетки хиляди пяха и танцуваха под ритъма на „Bailando“, „Hero“, „I Like It“, „Heartbeat“ и още от най-големите хитове на певеца. И този път Енрике постави върху раменете си българското знаме.

Силно развълнуван, сподели, че българската публика заслужава най-доброто, че обича своите фенове и че отново ще се върне в България. Очакваме те! Невероятна вечер, невероятен Енрике Иглесиас!

Концертът бе реализиран благодарение на ART BG.

Снимка: личен архив

Коментирай