Свободно време

Били Зейн се забавлява в компанията на красавици в столичен клуб

Актьорът е в страната ни за снимките на нов филм

22.03.2017г. / 11 08ч.
Аз жената
Били Зейн. Снимка: Иван Ерменков

Били Зейн. Снимка: Иван Ерменков

Един от най-популярните американски актьори и продуценти – Били Зейн отново е в България за снимките на нов филм. Зейн е известен с ролите си на Джон Уилър в „Туин Пийкс“, Хюи в „Смъртоносна тишина“, Кит Уокър/Фантома във „Фантомът“.

Огромна популярност му носи превъплъщението в ревнивия съпруг Кал Хокли в „Титаник“, където си партнира с Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо. Зеленоокият актьор влиза и в кожата на Марк Антоний в тв филм на Холмарк от 1999 г. „Клеопатра“.

Последният филм с негово участие е екшънът „Снайпер: Призрачен стрелец“, който излезе по световните екрани през август 2016 година. Били ще остане известно време в столицата ни, а през уикенда звездата реши да разпусне с компания в столичен клуб.

Той не за първи път посещава елитното заведение, а този път се забавляваше с диджей сетовете на DJ DIMO BG& C-FUSION.

На уникалния пърформанс на гостуващите румънски танцьори се наслади и европейската ни шампионка на 100 метра бягане Ивет Лалова-Колио. Тя бе в компанията на свои приятели и на съпруга си Симоне Колио. Атлет №1 на България не спря да се усмихва и танцува през цялата нощ на съседно сепаре до това на холивудската звезда.  

Снимка: Иван Ерменков

Коментирай