Свободно време

През юни и юли до обяд на английски, след това в планината

Запознайте се с целодневната лятна програма за деца на центрове АВО

05.06.2017г. / 21 56ч.
Аз жената
През юни и юли до обяд на английски, след това в планината

Целодневната лятна програма за деца съчетава сутрешни занимания по английски език и следобедни игри сред природата. След 5 юни детето Ви има възможност да прекарва по приятен начин лятната си ваканция с учене и занимателни упражнения по английски език и екип преподаватели англичани и българи. Може да стартирате всеки понеделник и  с минимална продължителност 2 седмици.

Заниманията по английски език се провеждат сутрин от 9.00 до 12.00 ч. на удобно за Вас място за обучение – езиковите центрове на АВО в София. Целодневната лятна програма включва и следобеден излет в планината с посещение на интересни места в София и околността и екип от планински водачи и аниматори на Мачирски спорт. В 18.30 техен автобус връща децата пред стадион Васил Левски. 

Летните програми на АВО са възможност детето Ви да навлезе в света на аглийския език, съчетавайки учене с опитни преподаватели и занимателни игри в компанията на връстници. Изберете целодневна или полудневна програма на АВО и нека лятото за малките ученици  да започне сега!

Коментирай