Свободно време

Месецът на раждане влияе на характера и здравето

Всички хора, родени през пролетта, са подложени на хипертимия

28.07.2020г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знаете ли, че според проучвания месецът на раждане може да окаже влияние върху нашето здравословно състояние и живота ни? Така например хората, родени през януари, могат да станат колектори – специалисти в събирането на дългове или брокери.

Храни, които понижават холестерола в рамките на минути

Родените през февруари могат да постигнат успехи, ако се занимават с изкуство или работата им изисква повече креативност. Ако сте родени през март бихте могли да се занимавате с музика, да станете пилот, ако рожденият ви месец е април, то може да се издигнете високо в социалната йерархия.

Свързани статии

През май по-често се раждат политици и спортисти, докато през юни главни изпълнителни директори или учени. Родените през юли могат да се развиват в строителството и архитектурата, докато тези през август и октомври могат да се занимават с политика.

Хората, родени през септември и декември, могат да постигнат успехи в академичните среди и медицината, докато тези през ноември е по-вероятно да встъпят в престъпни среди. Но как рожденият месец влияе на нашето здраве, вижте още любопитни характеристики от brightside.me в галерията ни.

 

 

Коментирай
Свободно време