Свободно време

Цвети Радойчева: Обичана жена съм

В рубриката ни „Тя, звездата“ често ви срещаме със забележителни жени

09.12.2017г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Цвети Радойчева. Снимки: Емил Колев и Ивелина Миланова

Цвети Радойчева. Снимки: Емил Колев и Ивелина Миланова

„Жената не се ражда, тя става жена.“ – Симон де Бовуар

В рубриката ни „Тя, звездата“ често ви срещаме със забележителни жени, които с делата си оставят трайна следа след себе си. Отново ни гостува прекрасната певица Цвети Радойчева. Един добър пример за финост, нежност, за деликатност не само в излъчването, но и в общуването.

Отскоро Цвети е в най-важната роля за една жена – ролята на майка, за която разказва повече в следващите редове. В ролята на вдъхновител е и с това, което прави и като част от кампания насочена към децата и тяхното развитие, споделя, че не е лесно да вдъхновиш децата „Изискват се комуникативни умения, желание, любов към това, което практикуваш като професия и харизма, с която да ги плениш и мотивираш да вървят смело по пътя на духовността и не на последно място да бъдеш истински добър човек, защото децата усещат истинността на думите.“.

Ето какво още сподели Цвети Радойчева пред екипа на Az-jenata.bg

Как се преоткрихте за последната една година в личен и професионален план?

Последната една година от моя живот е изключително емоционална в личен план. На 29.08.2016 година Бог ми подари моята дъщеричка Ванеса. Тя се появи с пълна сила в живота ми и всичко вече е различно. С нея преоткрих до голяма степен своята чувствителност, тя изпълни живота ми с една различна и несравнима любов – любовта между майка и дъщеря!

Три ценности, които бихте искали да ѝ предадете?

Да отстоява себе си! Да не прави компромис с мечтите и желанията си! Да бъде силна и да върви с гордо вдигната глава по пътя на своя живот!

Къде е балансът между майчинството и кариерата?

За да правя баланс между майчинството и кариерата на този етап изцяло ми помага моята майка. Не крия, че е трудно, но човек има ли желание и подкрепа, нещата се получават. За да вървя напред и да се развивам професионално помощта и подкрепата на моята златна майка са основни. Благодарна съм, че в нейно лице имам своята най-добра приятелка! Тези взаимоотношения са безценни и бих направила всичко, за да ги постигна един ден и с моята дъщеря.

Каква е рецептата за успеха?

Рецепта за успеха няма. Той идва, когато си се трудил и си подготвен психически за него. Появява се в определен момент, като награда за това, което си като качества и талант и за това, което си дал от душата и сърцето си. Така е в изкуството.

Как се вдъхновявате и кои са вашите добри примери, от които се учите?

Аз се вдъхновявам от всичко качествено, стойностно и красиво, било то определен певец, артист. Алиша Кийс е певицата творец, която ме вдъхновява с музиката, гласа, креативността и излъчването си.

Какъв пример искате да бъдете за Ванеса?

Искам да бъда перфектния пример като жена и човек за моята Ванеса! Ще я науча на любов, искреност, борбеност и великодушие.

Знаем, че освен музиката модата е другата ваша страст. Каква бе последната покупка, която направихте?

Да, модата е другата ми страст, а последната покупка, която направих е стилна дамска чанта.

Какво има в дамската ви чанта?

В дамската ми чанта винаги има слънчеви очила, независимо дали навън е слънчево, червило и портфейл.

Кой е любимият ви аксесоар?

Любимият ми аксесоар са слънчевите ми очила. Това е аксесоарът, без който не мога.

С какви мисли започвате и завършвате деня си?

Всяка сутрин, когато ставам благодаря на Бог, че аз и моите близки сме живи и здрави. Това е най-важното, а когато лягам, отново благодаря за всичко, което имам.

Казват че жената е красива, когато се чувства обичана. Какво ви дава любимият мъж, как ви вдъхновява любовта?

Разбира се, че обичаната жена е красива жена! Моята усмивка рядко слиза от лицето ми, за което основна заслуга има човекът до мен. Обичана и обгрижвана жена съм.

Как ще посрещнете предстоящите празници и какво си пожелавате за новата 2018-а?

Коледа ще посрещна в моя дом с най-любимите си хора в уютна и топла атмосфера, изпълнена само с любов, а новата 2018 година ще посрещна с моите фенове, за които ще пея. Пожелавам си здраве, любов, хармония, щастие и да сбъдна мечтите си с лекота.

Вашето пожелание към читателите на сайта...

Моето коледно пожелание към вашите читатели е да се обичат, да бъдат себе си и да съхраняват доброто в своите сърца!

Снимки: Емил Колев и Ивелина Миланова

Коментирай