Свободно време

Holiday Heroes събраха над 12 000 играчки

Сред звездните лица, които се включиха в „Дари играчка“ е и кака Лара

19.12.2017г. / 12 18ч.
Михаела Лазарова
Елена Брусарска

Елена Брусарска

За седма Коледа Holiday Heroes организира кампания за директна благотворителност в подкрепа на хиляди семейства в нужда в цяла България. Традиционно, Празничните герои осигуряват изненади и за най-малките във всеки празничен пакет.

С мащабната кампания „Дари играчка“, Holiday Heroes събраха нови или употребявани, но запазени играчки в Mall of Sofia. Акцията събра над 12 000 играчки, а в нея се включиха стотици добротворци на различна възраст.

Сред популярните лица, които подкрепиха Holiday Heroes и кампанията „Дари играчка“ е и младият бизнесмен Любо Янчев. Той е само на 22 години, но бързо се превърна в любимец на обществото заради пробивността, иновациите си и бизнес нюха, които притежава. Някои го наричат „българският Стив Джобс“, други го определят като визионер, а за трети той е едно нормално момче, което просто следва мечтите си.

Само за три години той превърна компанията си в една от най-успешните. И въпреки че за младия предприемач благотворителността не трябва да е показна, Holiday Heroes успяха да го убедят да покаже добрия си пример, за да видят младите хора, че освен да следва мечтите си и да гради успешен бизнес, всеки може да бъде добър човек и да помага на околните. И така да направи света, в който все повече имаме нужда от това, по-хубав.

Пред Holiday Heroes Любо Янчев сподели и своето отношение към доброволчеството. Тема, от която в западния свят мениджърите горещо се вълнуват по отношение на настоящите и бъдещите си служители. Един добър въпрос, който още по време на интервю за работа дава много информация за личността на служителя.

Сред звездните лица, които се включиха в „Дари играчка“ е и Лара Златарева, позната на поколението от 90-те като кака Лара от „Милион и едно желания“ по БНТ. Тя е един от най-отдадените посланици на каузата на Празничните герои и тази кампания запали цяла детска градина с искрата на добротворството. Малчуганите от детска градина № 100 в гр. София с ентусиазъм донесоха играчки, за да помогнат на Празничните герои и най-вече – за да зарадват свои връстници за Коледа.

„Пожелаваме на децата да имат много играчки под елхата“ – с тези думи малчуганите даряваха нови или любими свои играчки, за да може Дядо Коледа да посети и децата от семейства в нужда. Добротворци станаха и децата от други няколко детски градини, учениците от „9Г“ клас на 32 СОУ и други.

Елена Брусарска също запали искрата на доброто. След своя публикация за кампанията „Дари играчка“ във Фейсбук профила си, гласовитата красавица получава играчки от свои приятели в цяла България. Тя лично събра пратките и ги достави на къта на Holiday Heroes в Mall of Sofia.

Коментирай