Свободно време

Картите ви съветват какво да промените, за да бъдете щастливи

Понякога се нуждаем от съвет

09.02.2022г. / 16 34ч.
Михаела Лазарова
Илюстрация: istock

Илюстрация: istock

Ако се замислите за живота си, със сигурност ще си спомните, че има събития, които ви карат да се усмихнете, такива, които ви натъжават, а може би негативните мисли възпрепятстват възможността Вселената да ви донесе положителни емоции. Когато се чувстваме объркани, ние се нуждаем от съвет. Пред вас има три карти. Изберете една и вижте какво се крие зад нея.

Карта 1

Картата показва, че вие сте човек, който се справя добре с предизвикателствата на живота, но и който често мисли за минали събития, загуби, скърби. Моментът е подходящ за емоционална трансформация. Пуснете емоционалната тежест от миналото да си тръгне сега.

Ето и вашата мантра за щастие:

Сърцето ми е отворено и освободено от минали страдания. Това, което не ме убива, ме прави по-силна. Сега съм готова за повече любов.

Карта 2

Вероятно преживявате процес на „прераждане“. Възможно е напоследък да не сте били сигурни в себе си, да сте се чувствали объркани без планове. Но този не толкова добър период в живота ви, скоро ще отмине.
Ще се повиши самочувствието ви. Насладете се на живота, мислете позитивно, отдайте се на вашите интереси, хобита, приятели.

Вашата мантра: Обичам живота си и съм благодарна за хубавите неща, които ми се случват.

Свързани статии

Карта 3

Тази карта показва, че е време да повярвате в себе си и това, че заслужавате хубавите неща, които ви се случват. Спрете да сравнявате себе си с другите, не само като възможности, успехи, но и в личния живот.

Само когато приемете, че имате силни качества, че трябва да положите усилия да се надградите, ще разсеете съмненията, които често пречат на плановете ви. Нека радостта и увереността ви водят в правилна посока.

Вашата мантра: Аз съм можеща, знам какво искам да постигна, ще полагам всеки ден усилия да ставам все по-добра и да сбъдвам мечтите си.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
тапир ( преди 5 години )
това е тъпо и безмислено, нито инструкциите са адекватни, нито текста
отговор Сигнализирай за неуместен коментар