Свободно време

Месечен хороскоп за юни 2018

Напрежение за Лъвовете

01.06.2018г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Напрежението на моменти ще се покачва стремително и ще се отразява негативно на настроението и самочувствието ви, а най-вероятно и на здравето. Естествено следствие от преумората е липсата на концентрация, повишава се рискът от травми, така че не се престаравайте излишно.

Организирайте работата си така, че поне междуседмичната ви почивка да е пълноценна. Ще се справите със задачите си, ако действате последователно и ако се дистанцирате от хора, които ви натоварват психически и ви губят времето с нескончаемите си монолози на тема „колко тежък е животът“. Работете за себе си.

Дева

С присъщата си последователност и трудолюбие ще оставяте зад себе си набелязаните задачи една след друга така, както бърз влак преминава покрай малка гара. Най-важното в случая е да действате с умерено темпо, да се придържате към правилата и да обмисляте задълбочено всички предложения, които получавате.

Увлечени в работа не забравяйте, че трябва и да почивате. Не зацикляйте върху едни и същи занимания, сменяйте ги, когато установите, че не ви се получават от първия път. Най-ефективният начин да се разтоварите от напрежението и да възстановите силите си е да промените за кратко обстановката, да посетите непозната дестинация с предпочитана от вас компания.

Женски хороскоп за юни 2018

Везни

Неуверени сте и прекалено податливи на влияние. През този месец ще се случва по-често да се съобразявате с мнението на околните, отколкото да отстоявате собствените си възгледи. Обективно погледнато, позицията не е особено благоприятна.

Поведението ви може да бъде възприето като проява на лицемерие и ако не предизвика финансови загуби, може да предизвика промяна в отношенията. Не преминавайте границата на добрия тон опитвайки се да впечатлите събеседниците. Избягвайте важните решения под външен натиск, провеждайте личните и делови срещи в различни дни.

Любовният ви живот според месеца на раждане

Скорпион

Действията ви през този месец може да изглеждат малко странни. Ту ще ви се иска да се усамотите и да не общувате с никого, ту пък да сте в шумна компания и в центъра на всеобщото внимание. Направете каквото ви хрумне и наблюдавайте какво се случва. Ще забележите интересна зависимост: че се справяте много добре и ви „върви“, когато сте в екип и че непрекъснато се натъквате на затруднения, когато се опитвате да действате самостоятелно.

Заключението е лесно и логично, вливайте усилията си в общата работа. Ще стабилизирате материалното си състояние. Ще се радвате и на вълнуващи романтични преживявания, ако не злоупотребявате с търпението на любимия човек.

Коментирай