Цветът на вашата аура разкрива много за личността, която се крие във вас. Знаете ли, че всеки зодиакален знак има своя цвят аура. Кой е вашият, вижте в следващите редове.

Овен – Яркочервен

Огненият Овен ще бъде изразен с яркочервено. Този цвят символизира страст, сексуалност, агресия, конкурентен дух и силна воля. Всъщност това са и някои от основните характеристики на знака Овен.

Телец – Горско зелен

Този цвят символизира силата на човек, който може да извлече най-доброто от другите. Зеленият цвят е и посвещение, любов към земята, природата, намиране на баланс. Неща, към които представителите на зодията се стремят.

5 зодии, които не ги бива във връзките

Близнаци – Жълт

Веселите Близнаци притежават аура в жълт цвят. Тя е отражение на техния оптимизъм, лъчезарност, игривост и докосване с детето в тях. Жълтият цвят също показва желание за живот.

Рак – Розов 

Вероятно няма момент, в който емоционалният Рак да не е влюбен. Розовото е символ на романтичните чувства, любовта, състраданието, съпричастността и грижата към другите.

Лъв – Оранжев

Лъвът със своята енергия управлява света, така че не е чудно, че неговата аура е в красивото оранжево. Енергичен цвят, напомнящ за слънцето, което е управляващо за знака, но и символизиращо самочувствие и желание за победа.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Близнаци?

Дева – Кралско синьо

Аурата на комуникативните Деви е в цвят кралско синьо. Цвят символизиращ сериозен, логичен и рационален поглед към живота и желание за искрена комуникация с всички.

Везни – Синьо-зелен

Хармоничен и красив баланс, комбинация от зелено и синьо. Тази аура принадлежи на тези, които се грижат за хората около тях, точно като представителите на зодия Везни. Те са спокойни, обективни и дипломатични във всяка ситуация.

5 зодии, които обичат тръпката от преследването

Скорпион – Индиго

Може би няма по-загадъчна зодия от Скорпиона, ето защо и цветът на неговата аура е индиго. Той разкрива интензивните емоции, интуицията, мъдростта, чувствителността и способността да се вижда истината, независимо от всичко.

Стрелец - Светлооранжев

Свободолюбивите Стрелци не се страхуват да опитат нещо ново. Цветът на тяхната аура показва креативността, голямото им самочувствие и устойчивостта. Представителите на тази зодия се възползват максимално от възможността да живеят един вълнуващ живот.

Козирог – Червен

Аурата на посветения Козирог има силен червен цвят, но толкова интензивен, както е при Овена. Този цвят показва силната природа на знака, дори в трудните моменти, амбицията им и желанието да контролират.  

Още по темата

Водолей – Светлозелен

Връзка с природата, водата, цветът на аурата на Водолея, подсказва за личност, която се стреми към положителна промяна, някой, който поставя нуждите на другите пред собствените си.

Риби – Лилав

Магическите и интуитивни Риби се изразяват чрез лилавата си аура. Този цвят е знак за буйна фантазия. Рибите винаги мечтаят извън рамката, те са способни да визуализират бъдещето, силните си желания.