Свободно време

„България Ер“ разкрива допълнителни полети до най-търсените си дестинации

В пика на летния сезон

12.07.2018г. / 13 51ч.
Мария Дуковска
Снимка: България Ер

Снимка: България Ер

В разгара на лятото, когато търсенето към полетите е най-голямо, националният превозвач България Ерще разкрие повече полети до някои от най-предпочитаните сред пътниците вътрешни и международни линии. Авиокомпанията ще зарадва пасажерите с допълнителни полети от София до Варна, Лондон и Мадрид. Те ще се изпълнят в различни периоди на летните месеци, когато всички места по линиите на националния превозвач вече са разпродадени, а желаещите да пътуват са много.

Повече полети между София и Варна ще има през уикендите, а специалните нови полети до Лондон ще бъдат разкрити в края на август. Първият такъв ще се изпълни на 28 август. Пасажерите ще могат да се възползват и от нови полети от София до испанската перла Мадрид в края на август – на 25 август, както и в началото на септември.

Всички допълнителни честоти се разкриват в отговор на пътническия интерес, като всеки може да следи за тях онлайн на уебсайта на авиокомпанията www.air.bg, където ще се публикува поетапно информация за всеки нов полет.

Подробности може да получите и от Центъра за обслужване на клиенти на +359 2 402 04 00, както и на callFB@air.bg.

Коментирай
Свободно време