Свободно време

Любовен хороскоп за 13 – 19 август 2018

Динамична любовна седмица

13.08.2018г. / 11 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Объркване в мислите ви, любовните ви взаимоотношения... Такива ли бяха последните няколко дни, защото виновен за това е ретроградният Меркурий. Партньорът ви може да се е почувствал разочарован от вас по някакъв начин, може би сте отказали да разговаряте по някоя тема, премълчали сте нещо. За щастие в края на седмицата комуникацията ще се промени в положителна посока.

С мъжете от тези зодии любовта е трудна

Дева

Всичките несигурности и психически блокажи, които чувствате за любовта си, ще бъдат разрушени. Може би мислите ви са били заети с някоя определена личност, може би твърде много сте мислили за миналото и това ви е изтощило емоционално. За щастие, тази седмица ще успеете да се разделите с този емоционален товар и да продължите напред сами или с партньор до себе си.

Везни

Тази седмица ще вземете важно решение свързано с любовта. Ако досега сте избягвали среща с определен човек, за когото сте мислили, че нямате нищо общо, то ще се решите да излезете на среща. В крайна сметка ще се радвате, че сте го направили.

Скорпион

Една романтична мечта се случва за вас, Скорпиони. Ако сте необвързани, имате добри перспективи да срещнете някого и тази среща може да е близо до вода – море, плаж, язовир...
Някои от обвързаните представители на зодията може да чуят новината за бебе.

Но ако на този етап не сте готови за семейство, вземете предпазни мерки. Друга възможност е, че с любимия човек ще насочите усилията и вниманието си към общ проект, което само ще засили любовта ви.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
Свободно време