Свободно време

Седмичен хороскоп за 10 – 16 септември 2018

Стабилност за Телците

10.09.2018г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Лъв

Положителните емоции ще са свързани с личния ви живот. Не е изключено да се появи нов член в семейството. Новината ще е свързана с тържество, но и с разходи. Не се паникьосвайте. В същото време близък роднина или приятел ще ви предложи съучастие в кратък проект, от който пък ще получите приходи. Наслаждавайте се на преживяванията, те ще са различни от всичко случило се до момента.

Творческият ви потенциал е силен и е възможно да финализирате задача, която от доста време ви отегчава. Ще се почувствате така, сякаш сте се спасили от огромен товар. Още един повод за радост.

Дева

Проявете предпазливост и анализирайте събитията в детайли. На моменти инициативите ви може да се окажат стопирани още преди да сте се заели с тях активно. Потърсете причините, може да се окажат субективни. Ако установите, че някой съвсем целенасочено ви пречи, не влизайте в саморазправа. Изчакайте докато намесата придобие по-реални очертания и реагирайте по правилата.

Ще установите, че има и други засегнати, които са готови да отстояват позициите си. Решението да се обедините не е лошо, стига да не си създадете погрешни илюзии и да се отклоните от първоначалната цел.

Везни

Ще имате прекрасната възможност да съчетаете полезното с приятното и професионалното с личното. През тази седмица може да се наложи да пътувате за повече от един ден. Поканете любимия човек да ви съпровожда. Ще освежите отношенията си, а неговото/нейното присъствие ще ви предпази от необмислен флирт.

Успоредно с развлеченията ще се справите и с текущите си задачи. Ще ви е много по-лесно, защото настроението ви ще е прекрасно и ще сте в стабилен духовен баланс. Новостите ще са свързани предимно с материалната страна на ежедневието ви.

Скорпион

Увлечени в работа може да пропуснете някои „дребни подробности от пейзажа“. За всяка непозната дейност, с която се захващате ненадейно ще получавате и предложение за съдействие. И ако първия и втория път не ви направи впечатление, че то идва от един и същ човек, то при третия ще е време да се замислите. Може би някой се опитва да се сближи с вас, да ви накара да вярвате в себе си? А може би просто се опитва да ви покаже, че сте значими?

Поемете въздух, намалете темпото и анализирайте ситуацията независимо дали сте във връзка или не. Преценете много внимателно действията си, ако имате партньор. Що се отнася до необвързаните, може би е време „да хванат бика за рогата“, вместо да плуват в собствените си фантазии.

Коментирай