Интимно

6 неща, които мъжете искат жените да знаят за секса

Интимни тайни

12.06.2019г. / 13 06ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете и жените разбират секса по различен начин. Свикнали сме да смятаме, че за жените той е по-скоро интимен акт, свързван с духовното преживяване повече, отколкото физическото. Докато при мъжете уж е обратното.

Тези твърдения не са съвсем верни, защото, оказва се, мъжете също преживяват доста интимно секса, особено ако имат връзка с жена, която обичат, на която държат.

Мъжете не са от приказливата половина на човечеството. Малко са тези, които с охота споделят всичко, което мислят и чувстват. Заради това често се получават неразбирателства в леглото между силния и нежния пол.

Трите неща, които отказват жените от секс

За да изчистим тези несходства, ще се опитаме да разберем какво всъщност искат мъжете в секса. Кои са нещата, които те тайно се надяват жените да разберат.

Мъжете откликват на похвалите 

Мъжкото его е устроено така, че да има нужда от стимул, за да се извисява. Всеки мъж обича да бъде хвален от половинката си, да знае, че тя му се възхищава и че цени неговите усилия както извън леглото, така и в него. Тогава сексът става още по-страстен.

Някои мъже се страхуват от интимност 

Както жените, така и мъжете имат чувствителност. Схващането, че мъжете мислят само за секс и не се притесняват от нищо в леглото за разлика от жените, просто не е вярно. Някои мъже наистина имат много притеснения от интимността и не всички са свързани със сексуалното им представяне. Някои са наистина много дълбоки, свързани с духовни съмнения и несигурност. Всеки мъж би се радвал, ако жените разбират това.

Мъжете обичат да бъдат докосвани 

Някои жени грешат като смятат, че едва ли не само те трябва да бъдат докосвани и възбуждани по време на любовната игра. Мъжете също имат нужда от това.

Какво искат мъжете във връзките и секса?

Те имат сексуални фантазии

Всеки човек има своите сексуални фантазии, малко или много. Жените трябва да се научат да не съдят партньорите си, ако разберат за техните интимни тайни. Вместо това, за да направите сексуалния си живот още по-вълнуващ, споделете своите фантазии и ги изживейте.

Мъжете харесват, когато жените вербализират насладата си 

Не се стеснявайте да пуснете гласа си на воля, когато правите секс. Това възбужда мъжете още повече, дава им насока дали са на прав път в сексуалната игра и гали тяхното его.

Мъжете искат да сте честни 

Прекаляването с вербализацията обаче обижда мъжете и ги кара да не се доверяват на нежния пол в леглото. Не се престаравайте, когато всъщност не получавате оргазъм. Вместо това поговорете. Мъжете оценяват това.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )