Свободно време

Какъв коледен подарък да изберете за колега?

Направете коледното парти забавно

30.11.2018г. / 10 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Харесваме коледните празници, защото всичко край нас става по-красиво, а и получаваме много подаръци. Това ни напомня, че скоро наближават фирмените партита, на които ще си разменим подаръци с колегите. И тази година ще си зададем въпроса „Какво да подаря?“.

Вижте няколко добри идеи за коледен подарък, с които да изненадате колегите си.

Термо чаша за кафе или чай – Подходяща идея, ако колегата, на когото ще поднасяте изненада обича да пие кафе или чай и сте виждали да ползва такава чаша. Винаги имаме нужда от още една нова и по-красива, нали? Може да я замените и с чаша за смути или спортна бутилка, която ще му е удобна за ползване по време на спорт.

Книга – Няма да сбъркате, ако поднесете хубаво четиво на любима тематика. Тук може да разгледате няколко интересни предложения.

Тефтер – Тефтерите винаги намират приложението си, особено ако работата налага често да си водим записки, да правим планове. Въпреки модерните технологии, всеки би се зарадвал на красив тефтер.

Кубчето на Рубик – Забавно и разтоварващо! За кратките паузи по време на работния ден, за провокиране на креативността, повишаване на концентрацията, елиминиране на стреса. Вашият колега ще го оцени.

Всичко за Коледа

Грамота – На много места може да поръчате персонална грамота за вашия колега, която да поставите в рамка, а той да я сложи на бюрото си или у дома. Вие помислете какви са неговите положителни качества и отличете едно от тях в такава забавна грамота.

Преносим комплект за тенис на маса – Ако във вашия офис не разполагате със забавни игри за кратки почивки, подарете на колегата си преносим комплект за тенис маса. Така ще може да се забавлява не само в обедната почивка, но и да го носи със себе си, когато пътува.

Коледен пуловер – Коледните пуловери с елени или снежни човечета са забавни, а кой знае, може да се харесат на колегата, на когото ще го поднесете.

Кулинарна книга или нещо свързано с хобито му – Помислете само, вероятно нямате колега, който да няма някакво хоби. Едни обичат да пътуват, други да готвят, трети колекционират фигурки или нещо друго, със сигурност има и спортуващи. Помислете за коледен подарък в тази посока.

Свързани статии

Настолна игра – Всички ги харесваме, защото правят моментите извън работа по-приятни. Има разнообразни настолни игри, като започнете от домино и стигнете до образователните с карти, върху които има написани въпроси и отговори. Възможностите са много, а вече има немалко интересни книжарници, в които може да закупите такъв оригинален подарък.

Лотарийни билети или фишове – Ако от томболата за раздаване на коледни подаръци ви се е паднал колега, който знаете, че харесва лотарийните игри, подарете му няколко фиша.

Не на последно място може да поднесете и бутикови бонбони, хубаво вино, козметика, ароматна свещ, коледна декорация, ваучер за бюти процедура.

Коментирай