Лъв

Дори най-големите и страховити Лъвове понякога се чувстват като малки и слаби котенца. Лъвът обича да изразява себе си по явен начин. Той притежава голямо самочувствие и гордост. Лъвовете се чувстват най-силни, когато околните ги харесват, обичат, а ако ги обожават са направо във вихъра си.

Ето защо един от най-големите страхове на Лъва е липсата на обич и одобрение. Това може да ги съсипе. А още по-голям ужас тази зодия изпитва, ако открие, че не харесва нещо в себе си. Те започват да се фокусират върху недостатъка си, защото мисълта, че някой друг няма да ги обича заради него, е непоносима за тях.

Дева

Девите са изпълнени с енергия. Те са готови да работят до припадък, за да се усъвършенстват. Тази зодия има склонност към абсолютен перфекционизъм и по тази причина един от най-големите им страхове е свързан с липсата на признание.

Усилията, които полагат, задължително трябва да са оценени и адмирирани. Критичната им към другите природа ги кара да се стараят да са перфектни, но в замяна очакват одобрение, похвала, искат да бъдат давани за пример. Това е много по-ценно за тях от която и да е материална облага, произтичаща от старанието им.

Везни

Везните се страхуват от самотата. Те трудно взимат решение да скъсат с някого, а ако партньорът им ги изостави, това ги изважда от релси задълго. Везните вярват, че могат да направят много повече, ако имат до себе си стабилен партньор. Връзките са важни за тях, без значение дали са интимни, приятелски, семейни или професионални. Тази зодия функционира най-добре в партньорство. Те не са солови играчи.

Скорпион

Скорпионът е може би най-контролиращият зодиакален знак. Той има склонността да се „залепва“ за хората, които харесва и които смята за важни за него. Когато обаче някой друг се „залепи“ за него, той полудява. Скорпионите мразят някой да ги държи под постоянен надзор и контрол.

Каква жена сте според зодията?

Ако усетят, че ги следите, че им нямате доверие, че се опитвате да им държите сметка за това с кого се срещат и какво правят в свободното си време, те могат да избухнат в ярост. Тази зодия обича свободата си и е склонна да я брани докрай с всички средства. Проследяването на всяко тяхно движение и ход са непоносими за тях.