Свободно време

Какви са децата според месеца им на раждане

Разберете повече

17.12.2019г. / 15 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Деца, родени през август

Децата родени през август имат високо его и ще търсят постоянно вниманието на околните. За тях е важно да бъдат забелязвани, глезени и определено не обичат критиките. Ако често биват хвалени, подкрепяни, те могат да са сърдечни и даващи. Тъй като са независими, борбени, всяко ограничение, което не им допада може да ги превърне в бунтари. Трудно се фокусират върху уроците и могат да бъдат отмъстителни.

Деца, родени през септември

Септемврийските деца са добре организирани и перфекционисти. Понякога могат да бъдат екстремни в поведението си. Обичат животните и са много добри в това да майсторят, да създават нещо с ръцете си. Ако успеят да надскочат срамежливостта си, биха могли да са много добри комуникатори. Смели и безстрашни, те обичат да пътуват и да изследват. Упорити, мотивирани и вдъхновяващи са, особено на по-късен етап от живота си.

Деца, родени през октомври

Тези деца трудно могат да избират и често се колебаят. Въпреки това са очарователни и ако родителите им обърнат достатъчно внимание, могат и да са добре възпитани. Харесва им да бъдат заобиколени от хора. Обичат красотата и изкуствата във всичките им форми. Важно е от ранна детска възраст да бъдат ангажирани с уроци, занимания, тъй като са малко мързеливи и трябва да се работи в посока преодоляване на мързела. Понякога послъгват.

На какво една майка трябва да научи дъщеря си

Деца, родени през ноември

Енергични и любопитни по природа, децата родени през ноември харесват пъзелите и книгите. На по-късен етап могат да бъдат много емоционални в любовта, лесно да показват гнева си, когато не са съгласни с нещо. Когато са ядосани могат да бъдат и много отмъстителни. Диви, загадъчни, в тях се крие една интересна личност, открояваща се в тълпата.

Деца, родени през декември

Известни със своя оптимизъм и ентусиазъм, тези деца обикновено са щастливи. Обичат да научават нови неща и още от малки за тях е важно да покажат на света своята гледна точка за нещата от живота. Обичат да пътуват, активни са, харесва им да спортуват. Щедри и лоялни, амбициозни, нетърпеливи, темпераментни и чувствителни. Лесно се сприятеляват, но рядко показват емоциите си.

Коментирай