Свободно време

Мариан Вълев за режисьорския си дебют – филмът „Лошо момиче“

Лентата се фокусира върху сложните отношения между деца и родители

01.04.2019г. / 11 19ч.
Аз жената
Мариан Вълев за режисьорския си дебют – филмът „Лошо момиче“

Сложните и конфликтни взаимоотношения между родителите и техните деца извежда на преден план Мариан Вълев в своя режисьорски дебют, наречен „Лошо момиче“. Лошото момче на българското кино гостува в „България сутрин“ дни преди ексклузивните прожекции и кино турне в 10 български града.

За мен беше приоритет да разкажа истински филм. „Лошо момиче“ дойде логично в живота ми. Имал съм възможност да наблюдавам лоши момичета. Опитал съм да загатна в час и половина какво ги прави лоши“, сподели актьорът и режисьор Мариан Вълев.

В главната роля в „Лошо момиче“ влиза актрисата Любомира Башева.

„Тя не работи за пръв път с мен, срещнахме се на снимачната площадка на „Под прикритие“. Тя беше на 15 години тогава. Ролята е писана за нея. Насилието в живота, както и в нашия филм, поражда насилие. Филмът е мрачен и тежък, но е абсолютно реален“, каза още Мариан Вълев.

Турнето за представяне на лентата в страната стартира на 5 април с прожекция във Фестивалния комплекс във Варна. След това филмът ще бъде представен в Търговище, Велико Търново, Пловдив, Благоевград, Враца и други градове.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR.

Коментирай
Свободно време