Свободно време

Тест: Какво ще направите най-напред в следната ситуация?

Тест, който разкрива личността

11.06.2019г. / 15 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Представете си ситуация, в която в един и същи момент на котлона започва да кипи водата за чая, в същото време телефонът звъни, бебето започва да плаче, а кучето се опитва да унищожи обувките ви. Какво ще направите най-напред? Помислете и вижте какво показва за личността ви вашият отговор.

Ще махнете кипящата вода.

Ако това е вашият отговор, това показва, че вие сте страстна личност, която в критични ситуации може бързо да вземе решение, без да се съмнявате в това, че ще изпълните целите си. От друга страна, монотонността ви отегчава. Не харесвате изненадите, а залагате на безопасното, следвайки предварителните си планове.

6 начина да не сте непохватни в общуването

Ще отговорите на обаждането.

Вие сте фокусиран и дипломатичен човек, но трудно приемате чуждите грешки. В същото време сте способни да правите няколко неща едновременно. Лесно общувате с хората и ви харесва да сте в центъра на вниманието.

6 знака, че не може да вярвате на колегите си

Ще успокоите бебето.

Ако първото нещо, което ще направите в тази ситуация е да успокоите плачещото бебе, то вие сте спокоен и изобретателен човек. Обичате да помагате на другите и дори често жертвате своите нужди. Не харесвате самотата и е важно винаги да има някой край вас. Предпочитате семейния уют пред шумните барове.

Датата на раждане разкрива личността и съдбата

Ще се опитате да си спасите обувките.

Вие сте човек, който не понася бъркотията и искате всичко да контролирате. За вас материалните неща и социалната позиция са много важни. Знаете как да действате във всяка ситуация.

 

Коментирай