Свободно време

Женски хороскоп за юли

Вижте какво ви съветват звездите

27.06.2019г. / 11 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Стрелец

Чуждото мнение може да ви притесни, а не бива. Някой ви осъжда и не вярва в успеха ви? Продължавайте напред и не обръщайте внимание. Ще успеете да се справите с проблемите си, постигайки и целите си. Но успехът може да изисква да почакате малко повече. Бъдете спокойни. През юли ще може да нормализирате взаимоотношенията с роднини и близки.

Кой спорт е подходящ за вашата зодия

Жената Козирог

Внимавайте какво си пожелавате, защото то може да се сбъдне. Ако вярвате в закона на бумеранга, не пожелавайте лошо на никого. В средата на месеца планетите ще бъдат в добро разположение за знака на Козирог. Скептицизмът ви може да ви накара да пропуснете късмета си. В края на юли, дори и да имате желание да блеснете над другите, но по-добре е да запазите тишина, за да не се разочаровате. Периодът е подходящ за вълнуващи пътувания.

Жената Водолей

Още в първите дни на юли ще усетите подкрепата на семейството и приятелите. Ще имате желание да завладеете нови висоти. Ако е имало проблеми, които не сте могли да преодолеете, ще успеете да ги разрешите. През юли ни очаква лунно затъмнение, което ще усетите. Внимавайте със свободното изразяване на мнението и критиките. Само ще ви навреди. Участия в социални мероприятия ще ви дадат положителен заряд.

Мъжете от тези 3 зодии разтопяват женското сърце

Жената Риби

Вашата привлекателност няма да остане незабелязана и дори е възможно да се запознаете с влиятелна личност, която да ви предложи интересни перспективи. Интересите ви през този месец ще ви помогнат да преоткриете себе си. В някои ситуации, емоциите ви ще затруднят вземането на адекватни решения. Затова не губете самообладание.

Снимки: iStock

Коментирай