Свободно време

Седмичен хороскоп за 1 – 7 юли

Астрологична прогноза за новата седмица

01.07.2019г. / 16 57ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Нов месец, нова седмица и много нови преживявания ни очакват в следващите дни. Поглеждаме с любопитство към астрологичната прогноза, изготвена от Петя Георгиева. Нека заедно да прочетем какво ни вещаят звездите през първата седмица на месец юли

Овен

Постарайте се да не отлагате работа, която сте в състояние да свършите. С течение на времето ще ви е все по-трудно да наваксате. Не прекалявайте с физическите усилия, особено в горещите дни, съществуват предпоставки за травми.

Моментът не е подходящ за сделки с имоти, ако зависи от вас е по-добре да ги отложите за известно време. Заради тях може да изпаднете в противоречия с по-възрастните си роднини, особено ако очаквате от тях финансова подкрепа.

Семейните представители на вашия знак са в състояние да намерят компромисни решения на спорните въпроси, ако вземат предвид поне частично мнението на любимия човек и овладеят честолюбието си. Необвързаните ще преживеят небивал успех. Ще спечелят вниманието на личност, за която се бори цяла армия фенове.

>> Месечен хороскоп за юли >>
 
Телец

Достатъчно сте енергични и ентусиазирани, за да „обърнете планетата с хастара навън“. През тази седмица за вас няма да има невъзможни неща. Нищо няма да ви затрудни по отношение на текущата работа. С малко повече усилия и правилно разпределение на времето ще можете да стабилизирате професионалните си позиции, да станете популярни в социалните мрежи, да разширите собствения си бизнес или напреднете с творческите си начинания.

Освобождавайте се от негативните емоции. Можете да го направите с помощта на музика, танци, леки спортни занимания. Само не натоварвайте с лошо настроение близките си, ще е голяма грешка.

Що се отнася до личните отношения, не се надявайте на много. Общувайте с любимия човек в рамките на добрия тон, без да давате неизпълними обещания. За необвързаните не е препоръчително да се впускат в горещи любовни обяснения, да предлагат брак или съвместен живот с цел проверка силата на чувствата. В края на седмицата може да ви поканят на шумно тържество, не стартирайте любовна авантюра с първия срещнат.

>> Алфа жените в зодиака <<
 

Близнаци

Служебните ангажименти ще са повече от обикновено. Вероятно заради отсъствие на колеги, които са в отпуск и необходимостта да се заемете и с техните функции. На моменти може да ви е трудно да поддържате темпото, да се почувствате като в капан поради факта, че сроковете ви притискат. Постарайте се да дадете всичко от себе си и измислете подходящ начин за релакс през почивните дни.

Домашните задължения ще останат на заден план и невъзможността ви да участвате наравно с останалите членове на семейството може да предизвика разправии. Бъдете готови за компромиси, споделете затрудненията си искрено, близките ще проявят разбиране.

Изненади ще се случат на влюбените Близнаци. Ще срещнат някой, който ще ги накара тотално да забравят онзи, който е изпълвал сърцето им до момента. Не се знае дали ще се почувстват по-добре или ще попаднат в схемата „от трън, та на глог, че е по-висок“.

Ако пътувате извън страната не експериментирайте с екзотични храни и напитки.

>> Женски хороскоп за юли <<
 
Рак

Текущата работа ще е без промяна като характеристика и обем. Няма да изисква особени усилия, по-скоро на моменти ще предизвиква отегчение. Ако ви предложат да предприемете кратки пътувания със служебна цел, не отказвайте. Няма да ви затруднят, но ще разнообразят ежедневието ви, ще се получи нещо като импровизирано пътешествие с опознавателна цел.
Не е препоръчително точно сега да се заемате с ремонтни дейности у дома, освен ако обстоятелствата не ви принуждават или не става дума за отстраняване на авария.

Любовните отношения ще са леко обезпокоителни, особено за онези представители на вашия знак, които отскоро са във връзка. Не е изключено да се разочароват и скоропостижно да я прекратят. За щастие, душевните рани ще заздравеят бързо.

На семейните Раци вероятно ще се наложи да помагат на приятели, което ще се отрази положително на отношенията им. Ще ги сплоти и ще забравят дребните търкания, които са помрачавали чувствата им.

Коментирай
Здраве и красота