Свободно време

Месечен хороскоп за юли

Това ще бъде един месец на промени

01.07.2019г. / 10 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще преодолеете трудностите със замах. Всичко, което от известно време е било в застой през този месец, малко или много ще се придвижи, а някои неща ще намерят и завършека си. Не е изключено да промените работното място или длъжността, която заемате. Във връзка с това ще се промени и социалният ви статус. Ще преодолеете съпротивата на конкурентите си или просто ще ги привлечете на своя страна.

Ще разполагате с допълнителни финансови постъпления, но не правете рискови и дългосрочни инвестиции. Не отказвайте на молба на роднина за заем. След време ще установите, че сте направили голямо добро, което ще се върне отново при вас. Проявете малко повече активност в семейните отношения, за да не ви обвинят в липса на чувства.

Необвързаните може да се запознаят с впечатляваща персона на публично мероприятие, свързано с хобито им и да установят, че общите интереси не се ограничават само до хобито. 

Датата на раждане разкрива личността и съдбата

Дева

Самочувствието ви бавно, но устойчиво ще се повишава и ще се отразява положително на работоспособността и целеустремеността ви. Споделяйки успехите си, ще намерите нови приятели. Новите събития на работното място няма да са свързани пряко с вас, но ще ви се отразят, при това в положителна посока. Не е изключено да дойде нов шеф, който ще оцени уменията ви по достойнство и ще ви премести на по-добра и по-доходна длъжност. Независимо, че вероятно ще ви заплащат повече, не се увличайте в разходи, докато не разплатите „висящите“ задължения.

За необвързаните Деви любовните отношения няма да са тема номер едно. Онези, които отскоро са във връзка, най-вероятно ще установят, че новият им партньор е твърде претенциозен, че се налага да правят компромиси и ще се замислят дали са склонни да отстъпват или е по-добре да прекратят връзката, докато не се е задълбочила. Що се отнася до семейните, общите домашни задължения ще ги сплотят и окуражат.

Везни

През този месец е по-важно не какво ще получите, а да съхраните полученото и да запазите наличното. С други думи казано, не се главозамайвайте от успехите, които неминуемо ще пожънете, а продължавайте да се стараете и бъдете готови да се борите. Всичко, към което половин година се стремите, дългосрочните ви проекти, най-после ще достигнат кулминация. Възможно е да ви преместят на ръководна длъжност. Ориентирайте усилията си към стабилизиране на новата позиция, а не към реванш на колеги, които са ви създавали проблеми. Постарайте се да запазите разходите си на обичайното ниво, независимо че ще разполагате с повече приходи. Въздържайте се от участие в каквито и да било хазартни игри, дори в моментни лотарии.

Привлекателни сте и ще се радвате на комплименти, независимо дали сте семейни или не, но не забравяйте, че не всяка мила дума е обяснение в любов. Приемайте ги сдържано, за да не навредите на текущата си връзка, ако имате такава или на себе си, идеализирайки човека, който флиртува с вас. 

Любовен хороскоп за юли

Скорпион

Ще се наложи упорито да отстоявате интересите си. На моменти ситуацията може да е доста сложна, несигурна, изискваща решителни действия и твърдост. Ще е близка до военна битка, но ако сте сигурни какво искате и се мобилизирате, ще постигнете целите си. Горещ месец на борба с конкуренцията и маркиране на „своето място под слънцето“. Действайте гъвкаво, разумно, на моменти с хитрост, ако се наложи. Покажете най-добрите си качества, без да навлизате в чужда територия. Не се надявайте на допълнителни приходи, изразходвайте авоарите си икономично, дори ако сте решили да си позволите отпуска и развлечения.

Бъдете предпазливи, може да попаднете на мошеници и да претърпите загуби. Не е изключено да е някой от близкото ви обкръжение, не съхранявайте пари и ценности на достъпни места.

Семейните Скорпиони може да преживеят лека криза в отношенията. Онова, което преди ги е радвало, да започне да ги изнервя. Опитайте се да изясните ситуацията в откровен разговор, преди да решите да „отсечете клона, на който седите“.

Ново запознанство при необвързаните най-вероятно ще се окаже абсолютно неподходящо за стабилна връзка. Променете посоката, вместо трепетно да очаквате поредното обаждане по телефона, което ще ви хвърли в дълбините на разочарованието. 

Коментирай
Свободно време