Свободно време

Месечен хороскоп за юли

Това ще бъде един месец на промени

01.07.2019г. / 10 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Юли месец идва не само с високи температури, но и с някои промени. Те ще са свързани предимно с работата, финансите и по-малко с любовта. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева

Овен

В разгара на лятото последната тема, която ще ви интересува е дали е слънчево или вали. Служебните и семейни ангажименти ще са по-важни от всичко друго. Най-дефицитният ресурс на работното място ще е времето, с което разполагате. Често ще се налага, освен със своите, да се занимавате и с чужди задачи. Ще получите допълнителни парични постъпления за вложения труд, но и умората ще си каже думата, така че не прекалявайте. Финансовото ви положение ще е стабилно, даже ще имате възможност да погасите предсрочно задълженията си.

Почти същата ще е картинката и у дома за семейните представители на вашия знак. Не обещавайте на близките си, че ще свършите работа, за която предварително си знаете, че няма да ви стигне времето, с което разполагате. Ще си развалите отношенията за глупости.

Необвързаните, ако все пак искате да създадете отношения, излизайте по-често сред хора. Голямата любов няма да дойде и да почука на вратата ви, поднасяйки сърцето си. 

Женски хороскоп за юли

Телец

Тонусът ви ще е достатъчно стабилен и ще ви зарежда с вдъхновение. Ще ви хрумнат какви ли не идеи за оригинални развлечения, но преди да се заемете с осъществяването им, анализирайте възможностите си прагматично. Промени в професионалния ви статус ще има само, ако вие ги желаете. Нищо няма да бъде принудително. Обемът на работа ще е в рамките на обичайното и вие ще я свършите с очакваното от вас качество. Ще създадете полезни делови контакти.

Любовен хороскоп за юли

Финансовото ви положение ще е без промяна, ако не се наложи да направите сериозни и непредвидени разходи свързани с вашето здраве или на някой от близките ви. Необвързаните Телци най-вероятно ще попаднат на интригуваща личност по време на пътуване. Що се отнася до семейните, ще им се наложи да се справят с някои кризисни моменти в отношенията. Ако се налага да разговаряте за стари грешки, направете го спокойно. 

Близнаци

Ще се случат промени, които искате и такива, които не очаквате. Приемете и едните, и другите, като нещо полезно за вас и запазете присъствие на духа. Конфликтни ситуации на работното място няма да липсват, реагирайте философски. Не повишавайте тон и не показвайте характер. Просто довършвайте започнатото, действайте с умерена инициатива и не се включвайте в интриги и разправии. Ако ситуацията съвсем не ви устройва, търсете вариант за промяна без да бързате.

Ще получите очакваните приходи, но за да остане стабилно финансовото ви положение не е желателно да давате пари назаем и да си позволявате скъпи развлечения.

При необвързаните представители на вашия знак, едва ли ще се случи нещо изненадващо, а семейните да използват въображението си и да измислят някакъв оригинален начин за освежаване на отношенията.

Алфа жените в зодиака

Рак

Пред много важен избор ще бъдете изправени през юли - да работя или много да работя. Хубавото е, че даже онези от вас, които ще са в отпуск, ще успеят да „заработят“ нещо екстрено (извънредно). Ще попаднете в изненадваща ситуация, в която ще се наложи да се заемете с някаква непредвидена работа, но пък и ще получите допълнителни приходи.

Ще успеете да постигнете целите си с минимални усилия, благодарение на оптималната организация, която си създавате. Не е изключено да заплатят за работа, реализирана онлайн или чрез хобито ви. Ще ви върнат сума, дадена преди време назаем, не бързайте да я употребите.

При несемейните се очертават две възможности - да прекратят стара, изчерпана връзка и да си дадат малко време за „почивка“ или почивайки да се запознаят с някой, който ще ги „омагьоса“. Животът на семейните ще е в рамките на обичайното. Не прекалявайте с грижите към любимия човек, за да не предизвикате подозрения. 

Коментирай
Здраве и красота