Свободно време

Тайно място. Тайна среща. Бяла вечеря!

За трета поредна година ще се проведе тайнствената Бяла вечеря

26.06.2019г. / 14 47ч.
Мария Дуковска
Тайно място. Тайна среща. Бяла вечеря!

За трета поредна година Бяла вечеря ще превърне някое интересно градско място в София, в приказна и магическа феерия. Кое ще бъде то? Ще разберем на 7 юли 2019 г.

Признаваме си, завладяващо е! Особено това с тайната, получаването на мейл, с който ти казват къде да отидеш за среща с коориднатор, а ти все още не знаеш къде е събитието и гадаеш и даже се хващаш на бас с приятелите. Когато отидеш веднъж си като заразен, искаш пак и пак. Защо ли? За няколко часа бягаш от динамиката на града и се пренасящ в един красив свят, с усмихнати хора, изцяло облечени в бяло, с хубава музика на живо, домашно приготвена храна, блещукащи светлини от свещи, със семейството си или колеги и стотици непознати, с които ставаш за миг приятел, защото на Бяла Вечеря споделяте вечерята си, сядате заедно на една маса. А над теб са само звездите, на които все по-рядко ни остава време да се насладим. 

През 2018 година 560 човека в София и 180 във Варна, се любуваха на чара на Орлин Павлов. А тази година специален гост изпълнител  ще бъде харизматичният Миро от Каризма, а организаторите подсказват, че вече има около 500 записани участници.

Ще ни очакват много изненади, като DJ парти, награди, подаръци като уикенд за двама в 5-звезден хотел и вечеря за двама в изискан ресторант на известен мастършеф.  

След като координаторът отведе всички до тайното място на събитието, по план схема изведнъж, за минути се нареждат масите от самите гости, подреждат се столчетата, а гостите сами украсяват, подготвят храната си, посудата и напитките и о, да  – „плейтват“ като истински мастършефове! Превръща се в един истински тиймбилдинг за тези, които са дошли с колегите,  а за други е повод да отпразнуват приятелството си или прекарат хубава семейна вечер навън с децата. Бяла Вечеря е истинска мания – идват хора с бебета и деца, облечени в бяло, някои закачливо водят и бели кучета, закачливо подхвърляйки „и той е бял, затова“.

Събитието продължава с музика и танци и е за хора с ЕКО нагласа, защото еднократната посуда е забранена.

Бяла вечеря е романтичното, различно, стилно, музикално и кулинарно събитие на града ни! Нека и тази година създаваме красота заедно в един изискан градски пикник! Нашият екип ще е там, а вие къде сте на 7 юли? 

Коментирай