Свободно време

Дневен хороскоп за 9 октомври

Напрежение за Раците

09.10.2019г. / 07 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Ще привличате вниманието днес, независимо че това няма да е основната ви цел. Имайте си едно наум, че сте наблюдавани. Преценявайте действията и изказванията си и реагирайте по начин, който няма да ви създаде неприятели. Не е желателно да се конфронтирате дори с личности, които принципно не са ви симпатични.

Скорпион

Няма да има спешни задачи, които да ви принуждават да бързате. В днешния ден можете да работите с умерено темпо. Ще разполагате с достатъчно време, през което е желателно да проверите още веднъж резултатите от предишни дейности и евентуално да ги актуализирате.

Стрелец

Не натрапвайте присъствието си и не проявявайте нездраво любопитство спрямо личните проблеми на колегите. Някой от тях е прекалено чувствителен и в състояние да ви спретне сочен скандал за дреболия. Безпредметно е да си създавате подобни емоции.

17 причини да се усмихвате по-често

Козирог

Прегледайте баланса на приходите и разходите си. Направете го „за всеки случай“. Не се очертават сериозни финансови проблеми, но е желателно да знаете с какво разполагате и за какво сте изразходвали средствата си. Ще установите, че част от разходите са били съвсем неоснователни.

Водолей

Работоспособността ви е много по-висока от обикновено. В състояние сте да се справите с всяка текуща задача много по-бързо и ефективно. Позволявайте си кратки почивки през равни интервали от време, за да запазите нивото на концентрация и да не се почувствате съвсем отпаднали в края на деня.

Риби

Не обсъждайте бъдещите проекти и намеренията си. Занимайте се с подготовката на реализацията им. Едва когато сте си изработили ясна схема на работа и сте изяснили източника на ресурсите си е подходящо да ги дискутирате. Със сигурност ще получите одобрение.

Коментирай