Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 ноември

Интересна седмица ни очаква

17.11.2019г. / 12 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Както обикновено, ще имате готов отговор на всеки въпрос, но на моменти може да се окаже, че не това е „верният“ отговор. Проявете отстъпчивост, колкото и да сте сигурни в себе си. Ако околните упорито отказват да приемат мнението ви, може би е редно да си зададете въпроса: „защо?“. Преценете дали не е настъпил моментът, в който трябва да промените позициите си по някои теми.

Бъдете изключително предпазливи при уреждане на финансови проблеми. Избягвайте бързите кредити и всякакви „супер изгодни“ покупки от типа: „само сега и само за теб“.

Четете внимателно всички документи, които се налага да подписвате. Търсете сертификати за качество и всякакви други съпътстващи сделките ви гаранции.

Кои зодии ще са късметлии през 2020 година

Лъв

Предстоящият период много ще прилича на „слалом на малки вратички“. Всяко ваше намерение първоначално ще се натъква на някакво непредвидено препятствие. За щастие, приятелите ви сякаш само това ще чакат, за да се „включат в играта“ и да ви помогнат. Ще довършите всичко започнато, макар и не толкова бързо, колкото сте си представяли.

Младите представители на вашия знак ще се забавляват пълноценно. Непрекъснато ще присъстват на различни развлекателни мероприятия или на места, където ще могат да покажат на какво са способни. Единствената опасност при толкова интензивен социален живот е, че в края на седмицата може да останат без пукната стотинка и да посегнат дори на запасите.

Не пренебрегвайте тревогите на по-възрастните си близки, те със сигурност ще имат нужда, ако не от помощ, то поне от вниманието ви.

Дева

Програмата ви ще се сгъсти още в самото начало на седмицата. Ще установите, че се налага да се занимавате с доста повече неща, отколкото първоначално сте си набелязали. Анализирайте свързаността им и комбинирайте, не се ограничавайте само в една посока. Ако се мобилизирате, със сигурност ще се справите. Не обещавайте съдействие на околните, когато не разполагате с достатъчно време. Искреният отказ е за предпочитане пред това да ги подведете.

Направеното през тази седмица ще е „трамплин“ за професионалния ви напредък, а за промени (ако обмисляте такива) е подходящ краят на периода.

Помислете дали за да улесните постигането на целите, които сте си поставили не се налага да усвоите нови умения.

6-те най-талантливи зодии, на които всичко се отдава

Коментирай