Свободно време

Какво ви очаква през 2020-а според личното ви число

Някои ще имат печалби, други – любов

16.01.2020г. / 14 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Започнахме новата 2020-а година с очакване за по-добро, оставяйки проблемите в изминалите 12 месеца. Каква ще бъде тя за вас според личното ви число? Ако не знаете кое е вашето, ето как може да го изчислите. Трябва да съберете цифрите на датата, месеца и годината ви на раждане. Продължете да събирате, докато получите едноцифрено число.

Например, ако сте родени на 3.10.1985 г., вземете лист хартия и съберете всички цифри 3+ 1+0+1+9+8+5=27. Сега съберете 2+7. Ще получите общ сбор 9, което е и вашето лично число. Какво ви очаква според него, вижте в следващите редове.

Лично число 1

Ако вашето лично число е 1, то през 2020 година ще можете да поставите началото на нови проекти. Много е важно да се съсредоточите върху целите си и да бъдете постоянни в желанията си. Годината е подходяща за надграждане на уменията ви, чрез разнообразни курсове, също така и за промяна в начина на хранене, изключване на вредните навици. Добре е да се адаптирате към промените, за да направите живота си по-успешен и вълнуващ.

Личното число и парите

Лично число 2

Постоянство, сътрудничество и личностно израстване. Ще се движите според вашите инстинкти и чувства, а не според логиката. Това ще доведе до повече хармония, стабилност и спокойствие. Що се отнася до семейството и романтиката, очаквайте промени. Те ще са в положителна посока.

Ще проявите сериозност и отдаденост към взаимоотношенията ви. Възможно е да станете по-споделящи с другите, а в замяна да не очаквате нищо. През 2020-а е добре да не се захващате с неща, с които не сте сигурни, че ще се справите. Ако търсите любов, ще имате възможността да я намерите, но е важно да следвате събитията.

Коментирай