Свободно време

Участвайте в играта "Покажи ни своята великденска трапеза"

И спечелете награда

19.04.2020г. / 11 06ч.
Мария Дуковска
Участвайте в играта "Покажи ни своята великденска трапеза"

Скъпи читатели,

Само след броени часове ще посрещнем един от най-големите християнски празници - Възкресение Христово. По традиция отбелязваме Великден с вкусна и богата трапеза, с пъстри и красиво боядисани яйца, с топъл и сладък козунак, но най-вече с много обич и положителни емоции.

Тази година безспорно е по-различна. Извънредната ситуация с пандемията от коронавирус ще принуди много хора да празнуват без близките си, за да пазим взаимно здравето си. Затова в този не много лек момент ви каним да бъдем заедно, макар и виртуално.

Покажете ни вашите красиви великденски трапези или подготовката за този специален и много светъл празник. Зарадвайте ни с вашите красиво изрисувани и боядисани яйца, с кадри на великденската ви украса и вкусно приготвени ястия. Нека празнуваме заедно и да отбележим този празник по специален начин.

Условия на играта:

  • Можете да изпращате вашите празнични снимки на имейл: info@az-jenata.bg или в лично съобщение на Фейсбук страницата ни. Условието, за да можем да публикуваме снимките ви, е да няма на тях човешки фигури или лица, а само трапезата, украсата, яйцата или кадри от подготовката за празничната маса. Редакцията ще създава галерии с изпратените снимки и ще отбелязва на тях подателите.

 

  • Ще качим вашите снимки във Фейсбук страницата ни, а един от вас чрез жребий ще бъде избран да получи за награда най-новата книга на Венета Райкова - "Милионерката".

 

  • Срок на играта: 15.04.-21.04.2020г.

 

  • На 22.04.2020г. чрез жребий ще изтеглим 1 печеливш и той ще получи наградата. 

 

  • Тук може да се запознаете с общите условия на играта. 

 

Очакваме вашите снимки и ви желаем от сърце светли и щастливи празници!

Коментирай