Свободно време

Bulgaria ON AIR събужда креативността с Великденско предизвикателство

Боядисайте и изпратете своето оригинално #ОтговорноВкъщи яйце, Bulgaria ON AIR ще покаже най-оригиналните предложения в ефира и социалните си мрежи

16.04.2020г. / 10 06ч.
Мария Дуковска
Визия: Bulgaria ON AIR

Визия: Bulgaria ON AIR

Остават броени дни до един от най-големите и светли християнски празници, символизиращ възкръсването на природата за нов живот, надеждата и вярата в победата на доброто над злото. И днес, въпреки наложеното извънредно положение, много семейства с нетърпение се подготвят за отбелязването на Великден и с вълнение очакват да изпълнят обичаите, характерни за празника.

Свързани статии

Месенето на пухкави козунаци и апетитни кифлички са важна част от приготовленията, но универсалният символ на Великден си остава традиционното боядисване на яйца, което за много от нас обикновено се превръща в „малък празник“. Във връзка с това, Bulgaria ON AIR ви предизвиква да разгърнете въображението си и да дадете път на креативността си, като създадете интересни и нестандартни великденски яйца с хаштаг #ВеликденВкъщи или друго послание, в унисон с призива на Bulgaria ON AIR да бъдем #ОтговорниВкъщи по време на празника, за да запазим себе си и близките си хора.

Може да се включите и да дадете своя пример по свеж и забавен начин, като боядисате по едно или няколко тематични яйца с призива #ВеликденВкъщи, снимате ги и ги качите в социалните си мрежи, тагвайки @BulgariaONAIR във фейсбук и @bulgariaonair_ в инстаграм. Може да ни ги изпратите и като съобщение във Фейсбук, а най-креативните от тях ще изберем и споделим в социалните канали и ефира на Bulgaria ON AIR.

Нека покажем, че можем да внесем цвят и настроение в празничните дни, независимо от обстоятелствата. Обявяваме битката за най-интересно и „отговорно“ яйце, за открита.

Коментирай