Свободно време

Военните лекари са на фокус в празничното студио на Bulgaria ON AIR за 6 май

Тази година празникът ще е различен заради пандемията от COVID-19

05.05.2020г. / 10 21ч.
Мария Дуковска
Военните лекари са на фокус в празничното студио на Bulgaria ON AIR за 6 май

Със специално студио, интересни теми и събеседници националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR ще отбележи Деня на храбростта. Тази година той ще е различен заради пандемията от COVID-19. Именно затова в специалното си издание за Деня на храбростта Bulgaria ON AIR ще постави фокус върху ролята и мястото на военните лекари – медиците с пагони, чиято работа често остава извън общественото полезрение.

Специалното студио за 6 май ще започне точно 5 минути преди 10 часа – в 09:55 часа, и ще продължи до 11:30 часа, а водещ ще бъде едно от любимите лица на зрителите водещият на сутрешния блок „България сутрин“ Златимир Йочев. В рамките на празничното издание Bulgaria ON AIR ще предава на живо военните демонстрации, които ще се проведат в цялата страна, както и специалното изявление на президента на Република България Румен Радев по случай празника.

В студиото ще влезе и водещият на предаването „Операция История“ Росен Петров, който ще разкаже интересни и неизвестни факти от историята на Българската армия. Зрителите ще чуят разкази за проява на храброст, оставили отпечатък в историята ни. Във фокуса на празничното студио ще бъде и ролята на българската армия в мирни, но критични за обществото моменти. Гост в празничното студио ще бъде и ген. Константин Попов, който е бил началник на отбраната и командир на Военновъздушните сили.

Сред гостите на Bulgaria ON AIR ще бъде и един известен именик – климатологът проф. Георги Рачев. Колоритният климатолог ще разкрие как традиционно отбелязва Гергьовден и дали извънредното положение, наложено заради разпространението на COVID-19, ще промени празничните традиции.

Не пропускайте специалното празнично студио за Деня на храбростта –на 6 май, от 9:55 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай