Свободно време

Таро карта за 21 юли

Огнена енергия, крайни емоции, война на интереси

21.07.2020г. / 00 09ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Петица жезли изобразява хора, които спорят и се борят. Силна конкуренция, сблъсък на позиции, защита на егото. От тази ситуация сякаш няма изход, защото всяка страна в спора защитава и отстоява своята позиция и не иска да приеме чуждата. Огнена енергия, крайни емоции, война на интереси.

Съвет за деня – Десетка пентакли е една карта, която изобразява благополучие в семейството, тя е подредена и пълна с изобилие, на нея присъстват хора от различни поколения, а около тях има изобилие и просперитет. Тя е карта и на мъдростта, на интелигентните разговори и разбирателството. Десетките са цикъл, край на нещо и възможност да стартира нов цикъл.

Комбинацията от тези две карти може да означава, че сблъсъкът на позиции и конкуренцията може да са заплаха за благополучието и просперитета, както и за семейните и междуличностни отношения. Трябва да се внимава да не се сложи край на нещо, което е подредено, на добруването в семейството.

В работата

Отстояването на собствената позиция е нещо добро, но ако е на всяка цена, може да попаднем в ситуация, в която да не можем да върнем казаното и стореното назад, затова внимавайте.

Ако има възможност посветете този ден на грижа за себе си, вземете почивен ден, подарете си масаж, вглъбяване, старайте се да гледате на различните позиции и спорове, като страничен наблюдател. Само така ще видите трезво ситуацията, като не се оставяте да ви въвличат в спорове и дрязги.

За влюбените и семейните

Внимавайте, споровете и доказването кой е прав понякога са полезни, но преди да започнем конфликт трябва да сме наясно дали наистина си струва да отстояваме определена позиция.

Ако въпросът е принципен и важен за вас тогава отстоявайте се, но внимавайте да не засягате чувствата и личността на половинката.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай