Свободно време

Таро карта за 2 август

Енергията днес е предпоставка за разочарования

02.08.2020г. / 05 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Карта на деня – Осмица чаши е символ на край, на завършек на нещо, което сме смятали за важно и значимо, но което се е оказало с по-малко значение от това, което сме му отдавали в началото. Интересът е отминал, отдалечаваме се може би с лека тъга, но в тази карта има и обещание за бъдещето, защото винаги след края на нещо следва ново начало.

Съвет за деня – Кралица на жезлите е карта, която ни насочва към бизнеса и работата ни и заедно с осмица чаши символизира за завършек на нещо, което е било важно за нас във връзка с работата или бизнеса ни. Но също е оптимистична карта, дори малко мистична, и след завършека вещае нови и още по-интересни проекти и идеи.

В работата: Ако има край на някакъв цикъл или период в работата ви, на проект или друго, не се тревожете. Комбинацията от карти показва добър край и прекрасно ново начало.

За влюбените и семейните: Енергията днес е предпоставка за разочарования и обиди, но не ѝ се поддавайте. По-добре стойте в по-оптимистичната енергия на Кралица жезли и бъдете дружелюбни и настроени за приключения в бъдещето, а не за драми от миналото.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай